mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Nov trend v osebni rasti, ki bi mu morali slediti vsi

20. 12. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
zen, umiritev, tišina, mir

foto: Profimedia

Včasih so kakšni trendi tudi zelo pozitivni.

V svetu zdravja, zdravega načina življenja in osebne rasti se različni trendi pojavljajo skoraj iz dneva v dan. Nekateri so povsem nepotrebni in marketinško vpeljani v zavest posameznikov, spet drugi pa so zelo kvalitetni in bi jim morali na nek način slediti vsi. Nas je v zadnjem času navdušil eden izmed njih, ki zagotovo blagodejno vpliva na čisto vsakega. 

Gre za preprosto in v natrpanih urnikih zelo potrebno tišino

V modernem življenju je samo tišino zelo težko najdi ali vpeljati v svoje lastno življenje. Promet, mobilni telefoni, elektronske naprave, naprave v domu ... Vse to povzroča nek zvok, ki mu ne moremo ubežati. Zato postajajo vse bolj priljubljeni različni zdraviliški kompleksi, ki zagotavljajo popolno tišino. Podobno je tudi s tistimi, ki zagotavljajo 'zdravljenje od elektronskih naprav', v zadnjem času pa se vse bolj prodajajo tudi slušalke, ki izničujejo zvok. Ljudje iščejo mir in tišino, zato so takšne ustave predvsem v tišini zelo priljubljene. 

Meditacija je sicer priljubljena in prakticirana že vrsto let, a je pravi zen v zadnjem obdobju zelo težko doseči. ljudje pa tišino potrebujejo predvsem za umiritev živčnega sistema. 

prejšnji članek
Uživajte v kakavu s pridihom božiča
Kulinarika
Uživajte v kakavu s pridihom božiča
naslednji članek
Znana slovenska voditeljica rodila fantka!
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica rodila fantka!