900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Darila tik pred zdajci

26. 12. 2018; 03.00
Avtor: snč
darila slaba

foto: Profimedia

Morda zaradi službenih obveznosti daril še niste utegnili nakupiti ali pa ste se v teh dneh šele dogovorili, s kom boste vstop v novo leto pričakali.

Karkoli je že vplivalo na to, da daril še nimate pripravljenih, brez panike!

S pomočjo astrologov smo se podali na področje daril in preverili, s čim boste pri posameznih nebesnih znamenjih poželi uspeh.

Preverite torej, kaj komu podariti, da bo pokal od sreče.

OVEN

Če mu kupite karkoli sladkega, bo očaran. Ker pa je barva novega leta rdeča, oven pa je zaljubljen vanjo, tudi s čimerkoli v tej barvi ne morete zgrešiti. Mogoče bi mu podarili puhasto rdečo odejico …

BIK

Bika najbolj razveseli prijetna družba. Če mu želite ustreči še z darilom, mu podarite kaj praktičnega, kar mu bo olajšalo delo v gospodinjstvu ali pri drugih hišnih opravilih.

DVOJČKA

Dvojčki so hvaležna sorta za obdarovanje. Razveselijo se vsega, kar dobijo. Ker so po naravi precej živahni, bodo kar poskočili od veselja, če jim boste v potovalni agenciji kupili izlet.

RAK

Rak se najbolj razveseli umetniške vaze, kosa keramike, čajnika, stvari torej, ki so lepe in uporabne hkrati. Zato se snežnih krogel in podobnih okraskov pri njem na široko izognite.

LEV

Levu podarite kakšen dekorativni predmet, ki ima originalni etnološki izvor, ali pa nekaj modernega s kakovostnim dizajnom. Nikakor pa mu ne namignite, kaj se v zavoju skriva. Ljubi namreč presenečenja.

DEVICA

Devico bo najbolj razveselilo nekaj preprostega in praktičnega, kaj takšnega, kar ste pripravili in zavili sami. Samo da bo iz srca. Tudi če ji boste kozarček domače marmelade okrasili s smrekovimi vejicami, bo navdušena.

TEHTNICA

Tehtnice, umetniške dušice, se bodo zelo razveselile sobne rastline, slike, kakšne fotografije ali glasbe na zgoščenki. Zelo pa so občutljive na to, da je stvar res po njihovim okusu. Premislite torej, kaj ji je res pri srcu.

ŠKORPIJON

Škorpijon se želi v novoletnem času prečistiti, preleviti. Podarite mu lahko kakšen bon za obleke ali hišno dekoracijo, prevleke za kavč ali nove zavese. Tudi dragi čokoladni bomboni, polnjeni s konjakom, bodo vžgali.

STRELEC

Strelcem se zdi najbolj dragocen občutek ta, da imajo ob sebi ljudi, ki jih imajo radi in so jim pripravljeni pomagati. Morda pa bi jim podarili bon, na katerem se jim ponudite za enodnevno pomoč pri opravilu po njihovi izbiri.

KOZOROG

Kozoroga res ni težko uspešno obdarovati. Navdušeni so tako nad praktičnimi stvarmi, celo nad najbolj navadnimi pripomočki, kot nad umetniškimi deli ali kulinaričnimi specialitetami. Samo da ne gre za stvari slabe kakovosti.

VODNAR

Vodnarja lahko obdarite z elektroniko, zabavno ali uporabno. Vodnarji sicer ne marajo obdarovanja, ker ga doživljajo preveč togo in klasično, a ko jim prinesete nekaj res zanimivega, postanejo čisto vzhičeni.

RIBI

Obdane so z morjem raznolikosti in dnevno spreminjajo svoje želje, ki jih je veliko, zato je ribo najbolje in najbolj pošteno kar naravnost vprašati, kaj si želi. Do novega leta je vendarle še nekaj deset ur časa za to. (snč, foto: profimedia)

prejšnji članek
Zlata pravila pošiljanja nagajivih sporočil
Zdravje
Zlata pravila pošiljanja nagajivih sporočil
naslednji članek
V novo leto z novo torbico
Moda&Lepota
V novo leto z novo torbico