Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Načela Fengshui v spalnici za boljše spolno življenje

3. 2. 2021; 04.00
Avtor: K.M.
spalnica, spolnost

foto: Profimedia

Starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok energije, lahko pozitivno ali negativno vpliva tudi na vašo spolnost, oziroma na njeno kvaliteto.

Številni ljudje še danes opremo svojega stanovanja prilagajajo načelom starodavne veščine Fengshui. Nekateri pa so celo prepričani v to, da lahko Fengshui v spalnici vpliva na kvaliteto vašega spolnega življenja. Kako lahko le-tega torej izboljšate tudi s pomočjo opreme?

Tople barve

Rdeča, nežna bodra, roza ali barva breskve - to so barve, ki si jih želite v svoji spalnici. Vzorci so sicer zabavni in pritegnejo kar nekaj pozornosti, ampak veščina Fengshui zagovarja tople barve, predvsem rdečo, ki spalnico napolnijo s sensualno energijo. Ni nujno, da so v tej barvi stene. Začnete lahko že s posteljnino, vzglavniki, svečami ...

Čista in mehka postelja

Čista, mehka, udobna in pospravljena postelja kar vabi po tem, da nekdo spleza po vas ...

Sandalovina in jasmin

Razmišljate o nakupu eteričnih olj ali dišav? Sandalovina in jasmin sta odlična izbira, saj pomagata pri urejanju misli in stimulirata telo. Vseeno pa lahko eksperimentirate tudi z drugimi eteričnimi olji, ki spodbudijo vas ali vašega partnerja. 

Postopek: Rdeče pisalo, srebrna škatla, 49 dni

Ne veste, o čem govorimo? Gre za poseben postopek veščine Fengshui, ki je primeren za tiste, ki želite v svoje življenje zvabiti spolnega partnerja. Na list papirja z rdečim pisalom zapišite kvalitete, ki jih iščete v osebi in v svojem potencialnem spolnem partnerju. Ta papir postavite v srebrno škatlo in jo za 49 dni postavite v spalnico. S tem boste odprli svoje srce in se tako bolj fokusirali na to, da v svoje življenje sprejmete možnost za ljubezen. 

Manjša postelja

Ne pravimo, da si morate izbrati 90 cm široko posteljo, lahko pa pozabite na kraljevsko posteljo in izberete nekoliko manjše dimeziije (širine). V takšni postelji boste s partnerjem bolj povezani, saj bo v njej več telesnega kontakta. 

prejšnji članek
Nina Rakovec se je ob rojstnem dnevu spomnila na dedka Polda Bibiča
Svet slavnih
Nina Rakovec se je ob rojstnem dnevu spomnila na dedka Polda Bibiča
naslednji članek
Koliko kreme lahko v resnici vsrka koža?
Moda&Lepota
Koliko kreme lahko v resnici vsrka koža?