dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Čudaški seksualni nasveti iz 19. stoletja
| V. M.

Čudaški seksualni nasveti iz 19. stoletja

Nekoč je odkrivanje spolnosti ženskam povzročalo nemalo težav. Ne le, da se je o posteljnih aktivnostih zgolj šepetalo, slediti so morale tudi precej nenavadnim nasvetom …

V 19. stoletju so bile ženske prikazane kot nedolžna bitja, katerih spolni organi so namenjeni zgolj reprodukciji. Zapeljivo vedenje ni bilo primerno za spoštovanja vredno žensko, zato so jim svetovali, da se možu ne predajo tako zlahka, ob tem pa naj se vedejo, kot da odnos poteka proti njihovi volji. Tole se sliši nekoliko za lase privlečeno, kajne? No, morda že, a povsem drži. Leta 1894 je izšla knjiga Seksualni nasveti za može in žene, avtorice Ruth Smythers, kjer lahko zasledimo obilje neobičajnih nasvetov …

Modra žena ne sme nikoli dopustiti, da bi jo mož videl golo. Prav tako ne sme dovoliti, da bi slednji pred njo razkazoval svoje golo telo. Kadar se spolnosti ne morete izogniti, to izvajajte v popolni temi.

Foto: Mimi Matthews - Modra žena ne sme dopustiti, da bi jo mož poljubil na usta.

Ko se povzpne na vas, ležite popolnoma pri miru. Vsakršno premikanje bi lahko optimistično naravnanemu možu dajalo občutek, da ste seksualno vznemirjene. Modra žena je med spolnim aktom popolnoma tiho. Takoj ko mož konča s svojim početjem, pričnite govoriti o hišnih opravilih.

Množe ženske so prepoznale uporabno vrednost debelih spalnih oblačil zanje in za moža. V slednje naj se zakonca odeneta v ločenih sobah. Med odnosom spalnega oblačila ni potrebno sleči, tako se razkrije zgolj minimalen obseg kože.

Kadar vas bo mož želel poljubiti na usta, brž obrnite glavo, tako da vas bo poljubil na lica.

Če vam v postelji privzdigne obleko in se nameni, da vas bo tam poljubil, brž poravnajte obleko nazaj, skočite iz postelje, oznanite, da vas kliče narava in odhitite v toaletni prostor.