kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

femme-fatale-2022 Njena.si

Tako je pri 43 v kopalkah videti Hajdi Korošec ...

dragic Ekipa24.si

Dragić nasmejal vse! Imamo poseben plan za prihod...

Čudaški seksualni nasveti iz 19. stoletja
| V. M.

Čudaški seksualni nasveti iz 19. stoletja

Profimedia

Nekoč je odkrivanje spolnosti ženskam povzročalo nemalo težav. Ne le, da se je o posteljnih aktivnostih zgolj šepetalo, slediti so morale tudi precej nenavadnim nasvetom …

V 19. stoletju so bile ženske prikazane kot nedolžna bitja, katerih spolni organi so namenjeni zgolj reprodukciji. Zapeljivo vedenje ni bilo primerno za spoštovanja vredno žensko, zato so jim svetovali, da se možu ne predajo tako zlahka, ob tem pa naj se vedejo, kot da odnos poteka proti njihovi volji. Tole se sliši nekoliko za lase privlečeno, kajne? No, morda že, a povsem drži. Leta 1894 je izšla knjiga Seksualni nasveti za može in žene, avtorice Ruth Smythers, kjer lahko zasledimo obilje neobičajnih nasvetov …

Modra žena ne sme nikoli dopustiti, da bi jo mož videl golo. Prav tako ne sme dovoliti, da bi slednji pred njo razkazoval svoje golo telo. Kadar se spolnosti ne morete izogniti, to izvajajte v popolni temi.

Foto: Mimi Matthews - Modra žena ne sme dopustiti, da bi jo mož poljubil na usta.

Ko se povzpne na vas, ležite popolnoma pri miru. Vsakršno premikanje bi lahko optimistično naravnanemu možu dajalo občutek, da ste seksualno vznemirjene. Modra žena je med spolnim aktom popolnoma tiho. Takoj ko mož konča s svojim početjem, pričnite govoriti o hišnih opravilih.

Mnoge ženske so prepoznale uporabno vrednost debelih spalnih oblačil zanje in za moža. V slednje naj se zakonca odeneta v ločenih sobah. Med odnosom spalnega oblačila ni potrebno sleči, tako se razkrije zgolj minimalen obseg kože.

Kadar vas bo mož želel poljubiti na usta, brž obrnite glavo, tako da vas bo poljubil na lica.

Če vam v postelji privzdigne obleko in se nameni, da vas bo tam poljubil, brž poravnajte obleko nazaj, skočite iz postelje, oznanite, da vas kliče narava in odhitite v toaletni prostor.