1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Optična iluzija razkriva vaše čustveno stanje
| V. M.

Optična iluzija razkriva vaše čustveno stanje

Bežno si oglejte ilustracijo pred vami. To, kar boste na sliki najprej prepoznali, razkriva, v kakšni življenjski situaciji se trenutno nahajate.

Na to, kako dojemamo svet okoli sebe, vplivajo tudi naša čustva. Morda ste v tem obdobju nekoliko nesigurni vase, veliko razmišljate o sebi in drugih ter hrepenite po zaščiti. Morda pa se počutite samozavestne, močne in povsem neodvisne. Preverimo skupaj ali se vaše bežno zaznavanje ujema s čustveno oceno, ki jo je podal avtor psihološkega testa.

Pred vami je optična iluzija. Oglejte si jo. Kaj ste najprej opazili?

Opazil/a sem slona

To, da ste na ilustraciji najprej opazili slona, naj bi pomenilo, da se trenutno nahajate v situaciji, ko se počutite ranljivo in zelo nesigurno. Želite ali potrebujete nekoga, ki bi vas zaščitil. Po naravi ste zelo prijazni, pošteni, skromni in velikodušni. Vaš notranji glas vam prigovarja, da je čas, da nadaljujete z življenjem in resnično bi mu morali prisluhniti. Ne zadržujte ob sebi negativnih ljudi, ki v vas prebujajo nemir. Otresite se temnih misli, saj vam ne prinašajo nič dobrega. Dvignite glavo in krenite po poti, ki bo v vaše življenje vnesla več smeha, veselja in radosti.

Opazil/a sem naselje z dvema kolibama, drevesi in pticami

To, da ste na ilustraciji najprej opazili naselje, naj bi pomenilo, da ste svobodnega in neodvisnega duha. A tudi to ima lahko slabosti, saj ste vi kot ladja, obala pa kot življenje. Ker vas nič ne veže na obalo, se zlahka izgubite. Zdi se, da ne poznate dobro meje med tem, kar je dovoljeno in med tem, kar ni. Počutite se močno, prepričano v svoj pogled na življenje. Takšen odnos in način razmišljanja pogosto vodi do konfliktov, težave pa se lahko pojavijo tudi v medsebojnih odnosih. Večina ljudi ne razume vašega svobodnega načina razmišljanja, posamezniki, ki neomajno malikujejo svoje stališče, pa pogosto ostanejo sami in osamljeni.