Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Optična iluzija razkriva vaše čustveno stanje
| V. M.

Optična iluzija razkriva vaše čustveno stanje

Bežno si oglejte ilustracijo pred vami. To, kar boste na sliki najprej prepoznali, razkriva, v kakšni življenjski situaciji se trenutno nahajate.

Na to, kako dojemamo svet okoli sebe, vplivajo tudi naša čustva. Morda ste v tem obdobju nekoliko nesigurni vase, veliko razmišljate o sebi in drugih ter hrepenite po zaščiti. Morda pa se počutite samozavestne, močne in povsem neodvisne. Preverimo skupaj ali se vaše bežno zaznavanje ujema s čustveno oceno, ki jo je podal avtor psihološkega testa.

Pred vami je optična iluzija. Oglejte si jo. Kaj ste najprej opazili?

Opazil/a sem slona

To, da ste na ilustraciji najprej opazili slona, naj bi pomenilo, da se trenutno nahajate v situaciji, ko se počutite ranljivo in zelo nesigurno. Želite ali potrebujete nekoga, ki bi vas zaščitil. Po naravi ste zelo prijazni, pošteni, skromni in velikodušni. Vaš notranji glas vam prigovarja, da je čas, da nadaljujete z življenjem in resnično bi mu morali prisluhniti. Ne zadržujte ob sebi negativnih ljudi, ki v vas prebujajo nemir. Otresite se temnih misli, saj vam ne prinašajo nič dobrega. Dvignite glavo in krenite po poti, ki bo v vaše življenje vnesla več smeha, veselja in radosti.

Opazil/a sem naselje z dvema kolibama, drevesi in pticami

To, da ste na ilustraciji najprej opazili naselje, naj bi pomenilo, da ste svobodnega in neodvisnega duha. A tudi to ima lahko slabosti, saj ste vi kot ladja, obala pa kot življenje. Ker vas nič ne veže na obalo, se zlahka izgubite. Zdi se, da ne poznate dobro meje med tem, kar je dovoljeno in med tem, kar ni. Počutite se močno, prepričano v svoj pogled na življenje. Takšen odnos in način razmišljanja pogosto vodi do konfliktov, težave pa se lahko pojavijo tudi v medsebojnih odnosih. Večina ljudi ne razume vašega svobodnega načina razmišljanja, posamezniki, ki neomajno malikujejo svoje stališče, pa pogosto ostanejo sami in osamljeni.