Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Delujte kljub dvomu

22. 1. 2018; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
numerologija

Izračunajte svoje število in preverite, kaj vam prinaša. foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 4. tedna:
Ni vsaka misel, ki nas prešine intuicija ali slab znak. Včasih sami tako dojemamo navidezne opozorilne znake (ali nasprotno, potrditve) z določeno intenziteto, ki je morda sploh ni. Poenostavimo: kaj pa, če je sporočilo: ''ne še zdaj'', in ne: ''Ne''? Včasih nas ovite preskušajo. Le tako vemo koliko nam nekaj pomeni ter kliko truda smo pripravljeni vložiti.

Tok Življenja je včasih nepredvidljiv in vse prevečkrat namesto, da bi se prepustili energiji, ki nas privlači in tako prepoznali kaj nam prinaša, se upiramo in se obsojamo. Omejitvam je odklenkalo in prav tako naj nepotrebnemu občutku krivde. Kadar ravnamo odgovorno, se krivda ne more pojaviti.

Pretekle izkušnje ali ugibanje kaj vse bi se lahko zgodilo (slabo) sta velik zadržek, da bi zbrali pogum in posegli preko mej, ki smo si jih sami postavili. Prvi korak je, da si dovolite občutiti, kljub strahu. Nič ni narobe z vami.

Verjemite… še marsikaj, kar se bo zdelo, da ni vam podobno, vam po polepšalo dneve. Iščite tiste dele sebe, katerim do sedaj niste dovolili na plano.

V pomoč:
Katere strahove ste v zadnjih letih premagali?
Globoke spremembe potrebujejo svoj čas, zato si ga dajte.
Storite nekaj, česar si ne drznete – majhen korak.


Kako bi morali razmišljati, da vas ne bi plačilo?

Sedaj je pravi čas za:
- Premagovanje strahu in omejitev
- Postavljanje novih temeljev
- Nove zdrave navade (prehrana, šport, gibanje itd)

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28


2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Čustva bodo pokazatelj oziroma prinašalec sporočila. Ne odreagirajte na prvi impulz ali občutek, saj se bo najverjetneje kmalu spremenil. Raje se poglobite v občutek.

Število življenjske poti 2
Ugoden čas za romantične odnose, zato se posvetite svojemu partnerju . Za samske je idealen čas, da opredelite kakšnega partnerja si želite ter potrebujete. Čustven teden.

Število življenjske poti 3
Zaupajte v sebe. V prav vsakem trenutku! Nezaupanje je le domneva, v kateri se lahko motite. Podobno je strah le predvidevanje nečesa, kar se morda sploh ne bo zgodilo.

Število življenjske poti 4


Ugoden teden za spremembe delovanja na poslovnem področju. Lažje se boste organizirali, zato uporabite ta vpliv modro. Dober čas za krepitev telesa (mišične mase).

Število življenjske poti 5
Radi imate spremembe, katerim sami določate tempo. V tem času bo to težje, zato pa se lahko sproži občutek upora in užaljenosti. Nekoliko bolj občutljivi boste na besede.

Število življenjske poti 6
Ste zaključili, začeli? Imate občutek, da se nekako izmenjujeta vroče-hladno že ves čas? Uravnovesite različne ekstreme. Zdaj je čas, da ostro ohranjate fokus na zadane cilje.

Število življenjske poti 7
Čeprav načeloma najraje sami delujete, kadar ste v stiski, pa je zdaj čas, da sprejmete ponujeno roko in se vsaj posvetujete z nekom, ki ima več izkušenj ter znanja kot vi.

Število življenjske poti 8
Sledite nagajivosti in igrivosti. Naj se prižgejo iskrice v vaših očeh. Takšni ste naravnost neustavljivi. Naj vam domišljija pomaga priti do ideje, katero pogumno izpolnite.



Število življenjske poti 9
Strah je del življenja, zato ga sprejmite. Kako bi ravnali s prestrašenim otrokom? Na točno takšen način ravnajte s seboj. nežno, potrpežljivo, a vseeno vztrajno in trdno.

prejšnji članek
Nov trend sadnih tortic navdušil splet
Zdravje
Nov trend sadnih tortic navdušil splet
naslednji članek
Tanja Ribič pokazala svojo nežno plat
Svet slavnih
Tanja Ribič pokazala svojo nežno plat