ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izberite zvezdo - le ta razkriva karmo vašega nekdanjega življenja

12. 11. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
Imate včasih občutek, da se trudite z vsemi močmi, a kar ni učinka. Morda na vas vpliva teža oziroma karma vašega nekdanjega življenja. Izberite zvezdo, ki razkriva, kakšno karmo nosite sabo.

Ne razmišljajte preveč in samo izberite kristalno zvezdo, tisto, ki je najprej pritegnila vašo pozornost. Vaš izbor vam bo odkril nerešeno karmo iz preteklega življenja. Le-to pa je lahko povezano s kakršnim koli delom vašega življenja ali vaših zanimanj, strahov, ciljev ... 

1. Odpuščanje in odhod iz nezdravega življenja

V svojem prejšnjem življenju ste večino časa preživeli sami, izolirani, počutili ste se zapuščeni s strani vseh. To je razlog, da se vam zdijo odnosi v tem življenju zelo pomembni. Od tu tudi močna želja in trud za ohranitev vseh odnosvo ne glede na to, ali govorimo o družinskih, ljubezenskih prijateljskih ali poslovnih.
V tem se kaže vaš strah pred samoto, ki ste ga s sabo prinesli iz prejšnjega življenja. Morate se naučiti prepoznati znake, ki vas bodo opozorili pred morebitno bolečino zaradi zapustitve.

2. Sabotiranje slabih sebe oziroma svojih ciljev

V prejšnjem življenju ste očitno delali stvari, v katere ste verjeli, a na koncu ni bilo želenih rezultatov. Vaše odločitve so lahko celo ogrožale vas ali vaše bližnje. S tem ste izgubili vero v sebe in to ste prenesli v svoje sedanje življenje.


Obstaja način, da se tega rešite. Morate si vzeti čas in dobro razmislite preden naredite kakšno potezo. Hkrati ne iščite mnenj oziroma potrditev pri velikemu številu drugih ljudi, saj vas lahko le-ti premočno vodijo.

3. Imate težave z vero v druge
V preteklem življenju ste bili žrtev prevare in številnih nepoštenih dejanj, zato ste izgubili vero v ljudi. Postali ste zelo previdni, kar se vidi še v sedanjosti.
Bodite pozorni. Obstajajo znaki, ki kažejo na to, ali je človek pozitiven ali negativen. Vedno je dobro, da si vzamete nekaj časa, da zgradite odnos z drugimi in jih dobro spoznate. Presodite, ali je nekdo lahko vaš prijatelj, partner … Ne sodite ga vnaprej!

prejšnji članek
Meg Ryan je zaročena
Svet slavnih
Meg Ryan je zaročena
naslednji članek
S čokolado nad utrujenost
Kulinarika
S čokolado nad utrujenost