ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Tedenski numeroskop:  Razjasnilo se bo, a  le za hip!
| LiLi SoRuM, numerologinja

Tedenski numeroskop: Razjasnilo se bo, a le za hip!

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 7. tedna:
Prejšnji teden smo pričeli cikel fantazij, iluzij ter domišljijskega sveta, seveda tudi bežanja pred resničnostjo. Koliko bolečine je potrebno, da se prenehate slepiti ali vztrajati? Pomembna lekcija življenja je tudi razočaranje. Treba se je naučiti ''znati izgubiti''.

Nekatere izmed vas čaka trenutek resnice, katere se otepate. Pogumno zagrizite v grenko jaboko! Slej kot prej se bo potrebno soočiti z realnostjo, da bi jo lahko spremenili. Opozoriti gre tudi na spletke, prazne dogovore in upanja, ki se bodo v tem času dokončno razblinili. Ogibajte se novim dogovorom ali poslovnemu sodelovanju – predvsem, če ni vse podrobno ter transparentno dogovorjeno.

Sama energija se bo počasi pričela jasniti, meglice v razmišljanju in koncentraciji se bodo razblinile, a zelo verjetno le za kratek čas. Uporabite ta čas za raziskovanje vašega nezavednega, svoje podzavesti in miselnih vzorcev.

Vprašanja v pomoč:
Katere misli vztrajno odganjate?
Kako bi bili lahko bolj natančni pri svojem delu?
Pomembno je, da ste resnicoljubni ta teden.
Kaj vam pri sebi ni všeč in kako boste to spremenili, korak po korak?

Sedaj je pravi čas za:
- Učenje in izpopolnjevanje
- Osebnostno delo (česa si ne priznate)
- Branje knjig, pisanje dnevnika

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Zdaj pa ni čas za omahovanje (pomežik). Pazite čemu posvečate pozornost, saj ste v obdobju hitre manifestacije. Osredotočite se le na pozitivno in želeno. Čas odločitev.

Število življenjske poti 2
Možno je soočenje z nekom (ali nečim) iz preteklosti, na kar ste že skorajda pozabili, ali pa upali, da se ne bo ponovilo. Zdaj je idealen čas za epilog. Nikamor se ne mudi.

Število življenjske poti 3
Izbirajte vse kar je novo v tem času; osebe, poti, hrano, obleke, navade… Pojdite po drugi poti na delo, zavijte v novo trgovino, izberite nekaj, česar še niste počeli.

Število življenjske poti 4
Zakaj bi se morali z vsemi izzivi soočati sami, če pa vendar ni nobene potrebe po tem? V tem času sprejmite pomoč, ki je iskreno ponujena. Pazite se praznih obljub.

Število življenjske poti 5
Lahko se zgodi, da vam bodo očitali otročje obnašanje, a veste kaj, človek mora biti tudi igriv. Poskrbite za svojega notranjega otroka in ne zmenite se za kritike.

Število življenjske poti 6
Ko se pojavijo dvomi in/ali strah, se vprašajte: 'kaj pa, če je res?' Kako bi to v resnici spremenilo vaš vsakdan? Bi? Naj bo teden polaganja temeljev in ne rušenja le-teh.

Število življenjske poti 7
Prav možno je, da si boste nekajkrat premislili ta teden, kar je popolnoma v redu. Čeprav ste radi natančni, je sedaj čas za ravno obratno: sprostite potrebo po kontroli.

Število življenjske poti 8
Ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen! Koliko pa imate sami sebe radi? Namenite teden vsemu, kar ljubite in ne pozabite na sebe. Pazljivo s pretirano zasanjanostjo.

Število življenjske poti 9
Želeli boste razumeti razloge in rezultate, zakaj in kako pa seveda kdaj nekaj zgodilo se bo. Ne iščite potrdil in navodil. Poiščite v sebi odgovore v obliki prebliskov.