andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Prekletstvo ribe

13. 2. 2018; 02.00
Avtor: V. M.
ribi

foto: Profimedia

Ste rojeni v astrološkem znamenju rib? Potem vam v življenju nemara ni lahko, saj se nenehno borite s čustvenimi viharji in kot gobica srkate vase občutke ljudi okoli sebe.

Riba je najkompleksnejše znamenje zodiaka, kar ujeti v lastno doživljanje sveta občutite zlasti sami. Vaša čustvenost resnično ne pozna meja, zaradi česar pogosto trpite. Skozi življenje vas vodi želja po ugajanju in sprejemanju. Če vam slednje ne uspe, vas to močno prizadene. Ker se zavedate, kako neprijetni so ti občutki, jih tudi sami težko vzbujate v drugih. Za ribe je namreč značilno, da ne želijo prizadeti drugih ljudi. Zaradi slednjega se raje zatečete v pasivno vlogo, saj se tako lažje izognete izražanju mnenj in občutij. Rezultat tega je, da pogosto delujete dvolični. Tudi sicer drži, da imate navado skrivati svoj lasten jaz.

Riba je sposobna globoke in predane ljubezni. Sodi med najboljše prijatelje, je ljubezniva, skrbna, nežna, razumevajoča, prilagodljiva in odlična poslušalka. V svet zre skozi rožnata očala, zaradi česar je pogosto prizadeta.

Ribe so plašne, pogosto so zelo nesamozavestne. foto: Profimedia

Za ljudi, ki jih imate radi in vam veliko pomenijo, ste pripravljeni poteptati svoj lasten jaz. Zanje bi naredili vse, zato neredko tolerirate še tako nesprejemljivo vedenje bližnjih in se trudite najti opravičilo za njihovo ravnanje. Pogosto najdete krivca v sebi, kar lahko vodi v obdobja depresije in samopomilovanja. Zdi se, kot da na plečih nosite breme sveta, ob čemer se melanholično zatekate v svoj lasten svet, kjer se skrijete pred soočenjem z realnostjo. Čustvena nestabilnost vas zlahka zvabi v globoke vode, potrebujete veliko volje, da se rešite in splavate na površje.

Ribe so pri vsakodnevnih stikih malenkostne in zamerljive. Neredko se obrnete in zavijete v molk, ne da bi sogovorniku sploh povedali, kaj vas je zmotilo. Umaknete se tudi v primerih, ko oseba tako silno potepta vaša čustva, da ne zmorete pogledati nad gladino. Tudi tedaj odplujete v globoke vode, daleč stran od ljudi, ki so vas prizadeli.

Je riba lahko srečna? Srečo v srcu in duši najdete tedaj, ko pomagate drugim, ko ste uspešni, sprejeti in ljubljeni. Ob enem lahko obdobja sreče, radosti in veselja povsem skazi soočenje z britko realnostjo. Ljudje tolerirajo solze, vas trepljajo in spodbujajo, ko gre vse po zlu. Ne oprostijo pa uspeha in sreče. Tovrstno spoznanje vpliva na ribo uničujoče.

Ste rojeni v astrološkem znamenju rib? Zaupajte nam ali opis drži tudi za vas. foto: Profimedia

prejšnji članek
Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni
Svet slavnih
Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni
naslednji članek
Pogoji za zamudnike: Olajšava za vzdrževane družinske člane
Zdravje
Pogoji za zamudnike: Olajšava za vzdrževane družinske člane