GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Zanesite se nase!

19. 2. 2018; 12.58
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija, napoved

Kakšna sporočila prinaša nov teden? foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 8. tedna:
Veliko se govori o uravnovešanju svoje energije ter delovanju iz harmonije, a kaj, ko je leporečiti tako zelo lahko. Medtem pa marsikdo niti ne razume kaj naj bi pomenilo vse to. V teč času bomo iskali svojo lastno srednjo pot ter identiteto, zato ne sprašujte drugih za nasvet – vprašajte sebe.

Tako lahko kvalitetno svetujemo drugim, saj imamo potrebno objektivnost. Naučite se odmaknit od težavne situacije do te mere, da lahko s trezno glavo odgovorite na vprašanje: 'kako se bo tole končalo?' No, kaj ni to najbolj aktualno vprašanje na svetu? Kadar nikakor ne uspemo najti odgovora, vprašanje spremenimo: 'kam vodijo moja dejanja, če se odločim a ali, če se odločim za b; kako lahko dodam še c?'

Namreč, našli se boste pred razpotjem, ki pa ne bo črno – belo. Torej, več možnosti bo kot le levo ali desno, a izziv je vaš: jih boste znali prepoznati? Uspeh leži v tistih opcijah, ki na prvi pogled niso očitne. Vsi vemo, da je bistvo očem skrito, kajne?

Vprašanja v pomoč:
Kaj bi se zgodilo, če bi opustili zadane načrte?
Kdo bi bil bolj srečen in kdo manj, če bi poslušali sebe?
Ali vaša prilagodljivost okolici prinaša srečo ali lenobo?
Kdo bi bili, če bi se lahko še enkrat rodili?


Sedaj je pravi čas za:
- Spreminjanje prioritet v življenju
- boljšo organiziranost
- urejanje financ

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1



Število življenjske poti 1
Če imate občutek, da stopate korak naprej in dva nazaj, ne bodite nepotrpežljivi. Raje se ustavite, privoščite oddih in opazujte: morda pa ne znate sprejeti nečesa dobrega?

Število življenjske poti 2
Obeta se preblisk jasnosti: na koga ali kaj zaman čakate? Razmislite kako bi se lahko sami lotili tega, česar si želite. Najverjetneje vam bodo tisti, ki sedaj omahujejo, sledili.

Število življenjske poti 3
V vaši bližini je nekdo, ki si želi več vaše pozornosti. Predvidevati je, da te osebe ne zaznavate na tak način, zato boste morda presenečeni ob tem spoznanju. (pomežik)

Število življenjske poti 4
Otrok kuha mulo le dokler ga ne pritegne nekaj bolj zanimivega. Ko boste opazili, da se oklepate nečesa starodavnega in izživetega, poiščite nekaj bolj zabavnega.


Število življenjske poti 5
Vztrajnost je lepa čednost in od predanosti se ne umre bosta nekako vibraciji vašega tedna. Prav je, da nekomu dopustite še eno možnost. Tudi sami v tem času vztrajajte.

Število življenjske poti 6
Sprostite se. Naj skrbi počakajo, medtem, ko se vi posvetite sebi, počitku in užitku. Da, tudi užitku. Najraje najprej za vse druge poskrbite, zdaj pa je čas za vas. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 7
Čustva bodo pokazatelj nezadovoljstva, zato jih ne mirite – prisluhnite sporočilu, ki vam ga prinašajo. Ne sprašujte zakaj se je zgodilo, ampak: kaj boste sedaj storili.

Število življenjske poti 8
preko nepričakovanega dogodka se boste naučili nečesa novega o sebi. Pazite, da vam v tem času en nagajata perfekcionizem in pa ego. Tekom leta ste na preskušnji.

Število življenjske poti 9


Podjetno usmerjen teden, ki ga nameniti svoji večji učinkovitosti. Dosegate rezultate, ki si jih želite? Ne? Kaj torej lahko spremenite? Bodite kar se da produktivni te dni.

prejšnji članek
Iz naftalina - to bo v letu 2018 spet v modi
Moda&Lepota
Iz naftalina - to bo v letu 2018 spet v modi
naslednji članek
Mlada pevka na rojstni dan dobila najlepše darilo
Svet slavnih
Mlada pevka na rojstni dan dobila najlepše darilo