Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Nasveti, s katerimi boste privabili srečo

21. 2. 2018; 03.00
Avtor: A. S.
ženske, prijateljice, prijateljstvo, pogovor, smeh

Bodite prijazni do sebe in do drugih. foto: Profimedia

Tako malo je potrebno spremeniti, da boste zares srečni!

Če želimo biti srečni, moramo delati na sebi. Nihče drug, razen nas samih, nam sreče ne more dati. Kako to doseči? S preprostimi nasveti.

Ne ogovarjajte drugih

Najbrž ste tudi vi že kdaj o kom povedali kakšno sočno, negativno novico. Ko boste naslednjič to spet počeli, ko boste koga ogovarjali ali pa poslušali negativno mnenje o nekom, se zamislite in osvestite, kako se ob tem počutite sami? Vas takšne novice napolnijo z energijo, vam zbujajo pozitivne misli? Ne, najbrž ne. dejstvo je, da če nekoga ogovarjate, o nekom negativno govorite, se vsa ta energija vrača nazaj k vam. Če oddajate negativno energijo, se ta torej vrne.

Ne primerjajte se z drugimi

Mnogokrat se zgodi, da se primerjamo s kom drugim. nekdo ima boljši avto, večjo hišo, lepo postavo, brezhibno frizuro, ogromno denarja ... In včasih se ob takšnemu človeku, za katerega menimo, da je boljši od nas, počutimo zelo majhni, nepomembni. Ampak, ni tako. Nihče nima vsega in vsak ima nekaj. tega se zavedajte in nikar se ne primerjajte z drugimi. Vi ste edinstvena oseba.

Začnite dan z nasmehom

Naredite test. Na prvo žogo se sliši zelo preprosto. Ampak, če vam uspe zdržati ves dan, ste zmagovalec! Že zjutraj, ko vstanete, ne dovolite, da negativne misli prevladajo. Recite si: "Danes bo pozitiven dan. Danes ne smem imeti ene negativne misli!" In tega se držite. Bodite prijazni, situacije rešujte z nasmehom, ostanite pozitivni, vsako stvar, ki se vam zgodi, obrnite na dobro in ne na slabo. Če vam uspe do večera, potem ob koncu dneva analizirajte svoj dan. Kakšen je bil? Kako ste se počutili? Ste s tem, ko niste dovolili negativnim mislim, negativni energiji, da prevlada, preživeli lepši dan kot bi ga sicer? Ste, kajne?

Dobro se vrača z dobrim. Sliši se zelo enostavno. Sedaj pa to pričnite še samo izvajati na sebi :)

foto: profimedia

prejšnji članek
Modni kosi, ki bi jih morala imeti vsaka ženska
Moda&Lepota
Modni kosi, ki bi jih morala imeti vsaka ženska
naslednji članek
Ashton Kutcher iskreno spregovoril o ločitvi
Svet slavnih
Ashton Kutcher iskreno spregovoril o ločitvi