Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Element, ki spremeni vse

24. 2. 2018; 03.00
Avtor: Dom2
Geberit kopalnica s tipko Sigma80
Si prestavljate, da lahko samo z enim majhnim elementom v kopalnico vnesete moderno eleganco?

Predstavljamo vam način, s katerim boste lahko svoje kopalnice spremenili v dizajnrsko dovršen prostor. 

Stekleni elementi so del kopalnice, ki prostoru vdihnejo posebno eleganco in ga vizualno odprejo. Poleg ogledala so čudovit steklen dodatek v moderni kopalnici tudi steklene aktivirne tipke, pravijo v Geberitu. Njihove aktivirne tipke v kopalnico prinašajo vrhunski dizajn, kakovost, funkcionalnost in obliko, ki je brezčasna.

Minimalistično oblikovani aktivirni tipki za stranišča Geberit Sigma80 in Sigma70 se v popolnosti zlivata z najnovejšo pametno tehnologijo, ki deluje brezhibno in skrito očem. Zaradi gladke steklene plošče, ki se na videz le nežno dotika stene, se zdi, kot da tipka lebdi v prostoru. Lahkotnost in futuristični pridih pa aktivirni tipki Sigma80 dodata tudi dve LED svetlobni polji, ki sta na voljo v več barvah: rumena, rdeča, roza, modra in zelena. Vi le izberite vašo najljubšo barvo, ki se najlepše poda k opremi vaše kopalnice. Sama tipka je sicer na voljo v dveh steklenih izvedbah: črni ali zrcalni. Tipka oživi takoj ko se ji približamo, želeni način splakovanja stranišča pa sprožimo, ko z roko sežemo pred enega od obeh svetlobnih polj. Po uporabi stranišča krmilna elektronika preklopi nazaj v stanje mirovanja in svetlobna polja tako kot se pojavijo tudi čarobno izginejo.

Še posebej zanimive so tudi steklene tipke Geberit Sigma 50, ki z zrcalnim steklom ustvarjajo eleganten in dovršen videz kopalnice. Prav tako pa lahko tipko oblikujete po svojih željah. Okvir tipke namreč omogoča, da vanj vstavite vstavek po lastni izbiri in oblikujete unikatno tipko z lesom, steklom, fotografijo ali risbo. Možnosti so skoraj neomejene.

prejšnji članek
Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 let
Svet slavnih
Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 let
naslednji članek
Vsi smo intuitivni
Zdravje
Vsi smo intuitivni