Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Test: Kako se s partnerjem ujemata?
| Maja

Test: Kako se s partnerjem ujemata?

Profimedia

Ker je spolna energija gonilo našega življenja, moramo erotične strasti skrbno negovati. Pa je vaše oziroma vajino posteljno druženje takšno, kot si ga želite? Rešite vprašalnike in po potrebi ukrepajte.

Ali kdaj vprašate spolnega partnerja, ali ima kaj posebno rad in ali mu kaj ni všeč pri ljubljenju? Odgovor da prinese eno točko.
Vam je težko povedati partnerju, če napravi kaj takega, kar imate posebno radi ali kar vam ni všeč med občevanjem? Odgovor ne prinese eno točko.
Ste sposobni povedati partnerju, da vam ni do seksa, ne da bi se počutili slabo? Odgovor da prinese eno točko.
Če se nočete ljubiti, ker vas je partner prizadel, ali mu lahko pojasnite, da vam ni do seksa, če vas kaj spravi iz tira? Odgovor da prinese eno točko.
Ali pogosto rajši zaigrate orgazem, kot da bi povedali partnerju, da vas ne draži na pravi način? Odgovor ne prinese eno točko.
Ali radi storite prvi korak, če vam je do seksa? Odgovor da prinese eno točko.


Če bi imeli erotične sanje o svojem partnerju, ali bi mu lahko to opisali brez občutka zadrege? Odgovor da prinese eno točko.
Bi bili v zadregi, če bi morali prositi svojega partnerja, naj zaradi večje varnosti pred okužbo nosi kondom? Odgovor ne prinese eno točko.
Se ne upate razjeziti ali biti kritični do partnerja, ker mislite, da bi to uničilo zvezo? Odgovor ne prinese eno točko.
Če se razjezite, ali traja dolgo, da se prepir poleže, in ali sta potem oba zagrenjena? Odgovor ne prinese eno točko.

REZULTATI:

Od 8 do 10 točk pomeni, da se s partnerjem očitno zelo dobro sporazumevata, sposobni ste izraziti svoje potrebe in razumeti njegove. Vsekakor pa je vedno mogoče popestriti užitke, za kar je na voljo ogromno literature in tudi terapevti za spolnost.
Od 5 do 7 točk pomeni, da se s partnerjem težko pogovorite o seksu, ne da bi prišli v zadrego. In ko se potem pojavijo spolne težave, jih boste zaradi svojih zavor morda poskušali utajiti. Žal se stvari tako samo še bolj zapletejo. Naučite se medsebojnega sporazumevanja.
Od 0 do 4 točke pomeni, da vaše spolno življenje zagotovo trpi, ker se vam zdi kot večini žensk težko, da bi od partnerja zahtevali, kar si želite. Okrepite si samozavest in se priučite več sporazumevanja.