Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bralci svetujte: Hotel je, da naredim splav …

15. 3. 2018; 02.00
Avtor: V. M.
ljubimca, par, ljubezen

Riba verjame v večno ljubezen. foto: Profimedia

Bi še lahko ljubili partnerja, če bi od vas zahteval, da se odrečete nerojenemu otroku?

Slednje zanima našo bralko Niko, ki se je znašla pred veliko preizkušnjo. Nika je stara 26 let. Zanosila je s fantom, s katerim je v razmerju dobro leto. Fant je devet let starejši od nje, a kot pravi, še vedno precej neresen. Na novico, da je noseča, se je sprva odzval odklonilno, zahteval je, da naredi splav, saj sam na starševstvo še ni pripravljen.

Nika se na vas ne obrača z vprašanjem ali naj naredi splav. Da tega ne bo storila, se je že odločila.''Naj najprej povem, da ni variante, da se odrečem otroku. Ni bil načrtovan, ravnala sem neodgovorno, to vem, ne mislim pa sedaj zaradi tega prekiniti nosečnosti. Vem, da bom zmogla, nisem otrok, vse sem dobro premislila, ob strani mi bodo stali tudi starši. Pišem vam v bistvu zato, ker se je fant sedaj omehčal in premislil. Žal mu je, da se je tako odzval. In tu je ta problem. Jaz ga zdaj gledam s povsem drugimi očmi. Vidim njegov bes in jezo, ko je od mene zahteval, da naredim splav. Ima katera bralka takšno izkušnjo? Zanima me namreč, če je sploh mogoče imeti dobro razmerje z nekom, ki je od tebe zahteval splav? Trenutno sem jezna in otopela, ne vem kaj čutim. Ne vem, če bi ga po vsem tem sploh še lahko ljubila … Prosim za mnenje, izkušnje …''

Dragi bralci, kakšno pa je torej vaše mnenje o Nikini situaciji? Prijazno sporočilo, brez neprimerno zasnovanih besed, ji lahko zapišete v komentarju.

foto: njena.si

prejšnji članek
Naredite sami: Suhi šampon za lase
Moda&Lepota
Naredite sami: Suhi šampon za lase
naslednji članek
Bivši mož Jennifer Aniston že zaljubljen! To je novo dekle!
Svet slavnih
Bivši mož Jennifer Aniston že zaljubljen! To je novo dekle!