janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Tedenski numeroskop: Ste na intuicijo pozabili?
| LiLi SoRuM, numerologinja

Tedenski numeroskop: Ste na intuicijo pozabili?

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 11. tedna:
Tekom dneva nas prešine tisoče misli in prepoznavanje intuitivnega uvida v tej poplavi ni lahko. Ni pa nemogoče. Situacije v tem času prinašajo odločno priložnost, da se urite ravno v tem: prepoznavanju svojega lastnega šestega čuta in zaupanju sebi!

Dobro razvito intuicijo imamo vsi, a ji ne prisluhnemo vedno. Verjamem, da lahko takoj naštejete več primerov, ko ste obžalovali, da niste upoštevali opozorila notranjega glasu. Seveda pa lahko to opozorilo, ali slab občutek, izvira tudi iz strahu in grenkih izkušenj preteklosti. Intuicija je vedno mirna. Ko ''prejmete'' ali zaznate informacijo, ste mirni. četudi vam ni všeč. Slab občutek, žalost, jeza itd se porodi šele kasneje, kot rezultat intuitivnega uvida.

Kadar nam nagajata domišljija ali strah (torej, imamo rožnata očala ali pa smo pretirano skeptični), naš občutek v resnici ni miren.

V temu času nas bo ravno nihanje v počutju, nihanje iz območja ugodja željo po tveganju, nihanje med tujimi in svojimi potrebami, nihanje med sprejemanjem in dajanjem, prisililo, oziroma spodbudilo, da poslušamo sebe.

Kako se spopasti s strahom pred neznanim?
Toliko novega se nam obeta na področju odnosov letos in mesec marec odpira vrata prvim novitetam. Veste kdo nikoli ni nepoznan? VI.

Karkoli se spremeni, vi boste vedno tu.

Zato, ne zapustite sebe!

Vprašanja v pomoč:
Katere želje in potrebe se krepijo?
Prisluhnite svojim reakcijam ob prepiru okolice.
Kaj bi vam pomagalo, da bi bili srečni?
Sreče vam ne more podariti nihče drug. Posezite po njej sami.

Sedaj je pravi čas za:
- krepitev intuicije in svojih zaznav
- nova poznanstva
- povezovanja z duhovnostjo

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Bodite no bolj sproščeni in tudi celo malček norčavi. Ne jemljite sebe in svojih trenutnih težav tako zelo resno. Ni se potrebno 'nekoč' temu smejat – nasmejte se zdaj!

Število življenjske poti 2
Počasi se daleč pride naj bo vaše vodilo ta teden. Vztrajajte, četudi je neprijetno. Naj vas opozorim: to pomeni, da vztrajate pri odločitvah za novo, in ne zapadajte nazaj v staro.

Število življenjske poti 3
Verjamete, da živite svoj največji potencial? Veliko mej boste še v življenju premaknili. Ne čakajte, da boste v to prisiljeni. Spremenite sebe, svojo okolico in način delovanja zdaj.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite sebi in svojemu šestemu glasu ter ga upoštevajte. Če vam določena hrana, denimo, ne prija, se poslušajte. Enako velja tudi za vse ostalo. Ta teden več počivajte.

Število življenjske poti 5
Zelo verjetno je, da se boste ''srečali z realnostjo'' kot bi temu lahko ohlapno rekli. Ne bežite. Hrana, alkohol, adrenalin itd ne bo pomagalo. Tokrat ne. Sprejmite dejstva.

Število življenjske poti 6
Vsem se kdaj zgodi, da so preračunljivi v svojem ravnanju. ta teden je za vas še posebej pomembno, da se ne ujamete v to zanko. Bodite korektni in nagrajeni boste.

Število življenjske poti 7
Čustva in razum sta včasih na različnih bregovih, kajne? Kaj pa, če se ne bi osredotočali na bregove, ampak na čudovito reko, ki teče med njima? Iščite nepoznano.

Število življenjske poti 8
Življenje ni izziv, ali tekmovanje. Je proces, skozi katerega načeloma hodite z dvignjeno glavo. Poglejte sem ter tja 'dol', saj tam so vaši koraki, Kam so namenjeni?

Število življenjske poti 9
Idealen čas za vse, povezano z duhovnostjo. Delo na sebi, delavnice, branje knjig z ezoterično vsebino itd Prisluhnite svoji duši. O čem želi brati/poslušati? Negujte sebe.