favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čas je za nove začetke

16. 3. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Pred nami je zopet zelo intenziven teden, v katerem nas čaka veliko zanimivih astroloških dogajanj.

Že takoj na začetku obdobja, 17.3.2018 ob 14 :13h, nas čaka mlaj v znamenju Rib. V znamenju Rib se zaključuje letni cikel, saj vsako leto 21.3., ko nastopi spomladansko enakonočje, nastopi novo astrološko leto. Mlaj v znamenju Rib je torej dober čas za začetke in je ugoden za to, da premislimo, kakšni so naši načrti za naprej, v katero smer se bomo podali in s čim se bomo ukvarjali v prihodnosti. Preden pa se podamo v novo in neznano se je dobro znebiti starega in nepotrebnega. Energija tega mlaja je zelo očiščevalna, tako na fizičnem kot psihološkem nivoju.

Luna v astrologiji med drugim vlada čustvom. Zato se ob lunacijah poveča senzibilnost in občutljivost. Zaradi aspektov, ki jih bo ta mlaj tvoril z Marsom, Uranom in Kironom, nam bo nek nepričakovan dogodek, kateremu bo botrovala naša nestrpnost ali pa nepremišljenost, obudil boleče spomine iz preteklosti, ki so podlaga za naše strahove, še posebej tiste, ki so povezani s tem, ali si upamo slediti svojim željam. Mars bo na dan mlaja menjal znamenje in bo iz Strelca prešel v znamenje Kozoroga, zato bomo svoje cilje lažje opredelili in začeli planirati strategije, kako jih uresničiti. Na uresničitev zastavljenih ciljev pa bomo morali še malo počakati, saj tako energija Kozoroga kot to, da se naslednji teden Merkur obrača v retrogradno gibanje, prinašata ovire in zastoje. Vendar nam bo Mars v Kozorogu pomagal pri samodisciplini kot tudi pri tem, da bomo vztrajni.

Kot sem že omenila, se bo na koncu obdobja v retrogradno gibanje obrnil planet Merkur, ki se trenutno nahaja v znamenju Ovna. V retrogradnem gibanju bo vse do 15.4. Povečana bo razdražljivost in nepotrpežljivost. Izražanje bo bolj agresivno, sarkastično in netaktno. Soočali se bomo s tem, koliko smo samoiniciativni, prodorni in s tem, ali se znamo postaviti zase in zahtevati to, kar je za nas pomembno.

Žal se bo razdražljivost odražala tudi v prometu in vožnji, še posebej je to obdobje neugodno za vse tiste, ki vozijo prehitro in agresivno oziroma preko vožnje izživljajo svoje frustracije.

Ker bo Merkur v trenutku, ko nastopi retrogradno gibanje, tvoril aspekte z Venero in Plutonom, se nam obeta precej težav in nesoglasij tudi na področju odnosov, še posebej partnerskih. Soočali se bomo z manj prijetnimi platmi partnerstva, kot so manipuliranje, igre moči, izbruhi ljubosumja in agresije. V naslednjem mesecu bo na testu trdnost in stabilnost odnosov.

prejšnji članek
Balzam za lase uporabljate na napačen način!
Moda&Lepota
Balzam za lase uporabljate na napačen način!
naslednji članek
Hladen tuš za predrzno Katy Perry
Svet slavnih
Hladen tuš za predrzno Katy Perry
#obraziavenija
obraziavenija