900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čas je za načrte!

6. 4. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

V tem obdobju bomo malo lažje zadihali, saj bo začela popuščati napetost, ki je bila posledica preteklih neugodnih planetarnih pozicij.

7.4. bo Venera, ki je v prejšnjem obdobju vstopila v znamenje Bika, tvorila aspekt s Saturnom v Kozorogu. Ugodna energija vam tako lahko pomaga pri reševanju zastojev. Čas bo dober za načrtovanje nadaljnje poslovne poti kot tudi za vse projekte, ki težijo k izboljšanju finančne stabilnosti.

11.4. bosta na nebu dva aspekta. Napet aspekt med Soncem in Plutonom bo ustvarjal napetost, saj prinaša težave in zaplete z avtoritativnimi osebami, ki imajo željo po nadzoru. Priporočam potrpežljivost in izogibanje konfliktom, saj bi posledice lahko imele slab vpliv na našo prihodnost.

Aspekt pa je kratkotrajen in hitro mine. Na notranjem nivoju nas napetost tega aspekta sooča z lastno samopodobo, samozavestjo in s tem, koliko se upamo izraziti to, kar v resnici smo. Morda naše vztrajanje pri svojem prav in vstopanje v konflikte z drugimi služi premagovanju notranje negotovosti.


Pri razreševanju teh notranjih napetosti nam lahko pomaga kreativni potencial aspekta med Venero in Marsom. Ta bo na nebu prav tako 11.4. Če so naši cilji usklajeni z našimi željami in niso posledica pričakovanj okolice, to povzroči pretok kreativne energije.

Nesoglasja in napetosti na področju odnosov, ki so nastale v preteklih obdobjih, lahko pomagajo razrešiti ugodni aspekti med Venero in Marsom (11.4.2018) ter med Venero in Neptunom (12.4.2018) Aspekt med Venero in Marsom prinaša v odnose dobro sodelovanje in strastnost. Aspekt med Venero in Neptunom pa romantiko in harmonijo.

Pozitiven vpliv obeh aspektov pa je prav tako ugoden za kreativne ideje in aktivnosti, s katerimi si lahko izboljšamo finančno stanje.

Še več boste našli tukaj  in tukaj.

prejšnji članek
Beyoncina hčerka ima osebnega stilista
Svet slavnih
Beyoncina hčerka ima osebnega stilista
naslednji članek
Evforiji podlegla tudi Lucija Lucija Ćirović
Svet slavnih
Evforiji podlegla tudi Lucija Lucija Ćirović
#obraziavenija
obraziavenija