Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Čas je za spomladansko čiščenje

9. 4. 2018; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija, prihodnost, usoda

Numerologija nam lahko pomaga pri pomembnih življenjskih odločitvah. foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 15. tedna:
Zaradi hitrega tempa mnogokrat ne opazimo, da nas določene osebe pijejo in izčrpavajo. Enako velja za navade in konjičke, ki so nas nekoč polnili z energijo in zagonom, inspiracijo, sedaj pa so postali obveznost. Lekcija je prepoznati pravo veljavo vsake osebe, odnosa, navade in dela našega življenja. Včasih je res čas za nekompromisne reze, da bi sebe osvobodili.

V drugi polovici meseca nas čaka mnogo bolj razgibana energija kot smo je deležni sedaj. Primerjajmo jo s popotovanjem. Če boste s seboj jemali vse, kar menite, da bi utegnili potrebovati, tudi znamke eksotičnih dežel iz pradavnine, boste seveda hudo obteženi, kajne? Vemo pa, da dandanes lahko v prav vsaki deželi poiščemo lokalne trgovine in kupimo tudi denimo zobno ščetko po ugodni ceni.

Nauk tedna je, da oklepanje česarkoli ne prinaša sveže in pozitivne energije, ampak ravno obratno. Ko smo v krču (kar oklepanje in vztrajanje je), energija ne teče, postane negativna. Tako kot zategnjene mišice vratu in ramen. Dokler jih ne razbremenimo, nas bo bolelo vse huje.

Kaj vas vse bolj boli, zateguje, tišči, pa kar upate, da se bo samo od sebe spremenilo?

Saj se bo – tisti trenutek, ko boste VI spustili svoje prepričanje in dejanja. Včasih nas najbolj ovira naše lastno prepričanje, da je nekaj kot smo si mi zamislili. Če smem biti predzrna: še mi sami (najvelkrat) nismo takšni kot smo si sami zamislili. Kar ozrite se po osebah okoli sebe, katere mnenje o njih samih je močno drugačno od realnosti. Vsi imamo vsak svoj mehurček, v katerem je ta teden prav, da završi.

Vprašanja v pomoč:
Katerega očitna ste največkrat deležni? Česa vas uči?
Kako pa bi opisali sebe?


Kaj vam ni všeč pri sebi?
Katere komplimente težko (če sploh) sprejmete?

Sedaj je pravi čas za:
- Spreminjanje mnenja o sebi
- Delo na bolj pozitivni samopodobi
- Osebnostno rast in razvoj
- Spremembo komunikacije

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:


2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Kaj hitro se bo nekaj še nedavno tega tako pozitivno zdelo nekoliko suhoparno ali celo negativno. Je možno, da ste se malček preveč zapičili v eno podrobnost? Sprostite se.

Število življenjske poti 2
Ste oseba, ki rada deli svoje življenje in ga deli s svojimi dragimi. Veste, vi ste tisti, ki izbira svoje ljube osebe, in naj bodo to osebe, ki ljubijo vas tako močno kot vi njih.

Število življenjske poti 3
Zdravljenje se prične, ko si priznamo, da ga potrebujemo. Asprin v omari nam prav nič ne pomaga. Če potrebujete pomoč, si to priznajte in jo sprejmite. Vse bo v redu.


Število življenjske poti 4
Prehitite val nove energije naslednjega tedna, ki bo najbolj usekala na področju odnosov. Za vas je pomebno, da se že ta teden postavite za sebe, preden se to zgodi. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Spremenite odnos do sebe in odnos okolice do vas se bo spremenil. Če ste do sebe strogi, se preveč kritizirate ali pa si preveč popuščate, bo enako počela tudi okolica.

Število življenjske poti 6
Tako ste lepi, ko ste srečni. Kdaj ste bili na zadnje ''najbolj srečen človek na svetu''? In kaj vas je napolnilo s srečo? Kadarkoli lahko posežete po svji sreči, zato... izvolite (pomežik).

Število življenjske poti 7
Nekoliko resnoben čas je pred vami, ki ga uporabite za urejanje bolj suhoparnih opravil. Preverite datume zavarovanj, polic, registracije in podobno. Uredite sebe in dom.

Število življenjske poti 8
Zdelo se bo, da se spreminja vse, razen vi. In, da ste se spremenili vi, pa nič drugega. Kaj nenavadnega vas privlači? Čas je za drugačno osebnost, ki ste vi. Okolje bo sledilo.



Število življenjske poti 9
Nihanja in spremembe pa močna čustva bodo rdeča nit tega tedna. Kako razburljivo! Morda pa je čas za izlet v nezanano – morda fizično, morda pa preko duhovnega učenja?

prejšnji članek
Tudi vas jezijo zamaknjeni šivi na majicah?
Moda&Lepota
Tudi vas jezijo zamaknjeni šivi na majicah?
naslednji članek
Severina nepričakovano presenetila Ljubljančane
Moda&Lepota
Severina nepričakovano presenetila Ljubljančane