favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Napeto in stresno

13. 4. 2018; 06.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
Astrologija, ura

foto: Profimedia

V začetku obdobja, med 13.4. in 14.4., izkoristite ugodne energije aspektov, ki jih bodo medsebojno tvorili planeti Venera, Mars in Neptun.

Najbolje bi bilo, da bi nekaj časa namenili počitku in sprostitvi, saj je fizična energija malce šibkejša, pred nami pa so zopet napeta in stresna obdobja.

Že od 15.4. pa lahko pričakujemo povečano dinamiko in napetost v ozračju, saj se na ta dan obrne v direktno gibanje planet Merkur, pa tudi napetost mlaja bomo že čutili. Mlaj v znamenju dinamičnega Ovna bo nastopil 16.4. ob 3:58 h. Napetost tega mlaja bo potekala med nasprotujočimi energijami Urana, planeta nenadnih sprememb, in previdnim ter počasi napredujočim Saturnom. Uran nas bo delal nestrpne in nemirne. V naše življenje bo prinesel nepričakovane spremembe. Pod njegovim vplivom lahko dobimo nenadne uvide kot tudi pogum za soočanje z neznanim. Kombinacija direktnega Merkurja in mlaja kot tudi Sonca, ki bo 18.4. tvoril natančen aspekt z Uranom, bo v nas povzročila ustvarjalni nemir, ki nas žene v spremembo in nam lahko pomaga premagati pretekle omejitve, ki jih simbolizira Saturn. Nasprotujoča narava in energija obeh planetov pa potrebuje uskladitev. Po eni strani nas impulzivna in nemirna energija Urana lahko zapelje v nepremišljene in prenagljene akcije, po drugi pa nas lahko blokira in naredi pasivne Saturnov strah pred neuspehom.

Saturn se bo 18.4. v zgodnjih jutranjih urah v znamenju Kozoroga obrnil v retrogradno gibanje. Retrograden bo vse do 6.9.2018. Kadar je planet retrograden, se manifestira njegova bolj zavrta plat. Soočeni smo z nepredelanimi izkušnjami iz preteklosti, ki potrebujejo nov pogled. Saturnov prehod skozi znamenje Kozoroga, ki traja približno dve leti in pol, nam daje možnost načrtovati in postaviti nove temelje za prihodnost, še posebej na področju družbene priznanosti in kariere. Naši načrti so v času njegove retrogradnosti podvrženi ponovnemu pregledu in prerešetanju. Čas njegove retrogradnosti lahko koristno uporabimo za odpravo vseh tistih zunanjih kot notranjih dejavnikov, ki nas ovirajo pri tem, da bi bili uspešni. Težavne okoliščine, s katerimi se bomo morali spopadati, nas bodo spodbujale k aktivnosti in zapustitvi cone udobja.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Igralca doma ljubimca, na televiziji tekmeca
Svet slavnih
Igralca doma ljubimca, na televiziji tekmeca
naslednji članek
Nekdanja voditeljica na Pop TV o slovesu in novi poti
Svet slavnih
Nekdanja voditeljica na Pop TV o slovesu in novi poti