Goran Šarac Odkrito.si

Odločitev bivšega moža Simone Weiss dviga ...

Vožnja pod vplivom alkohola, vinjen, opit, pijan, voznik Svet24.si

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok...

Frenk Petisvet.si

Včeraj izgubljal bitko z življenjem, danes pa ...

sneg Svet24.si

Sneg v Sloveniji: zapadlo ga bo do 25 centimetrov

Sambuca Svet24.si

V tem obalnem mestu stanovanja in hiše za en evro

Justina Bieberja in Hailey Baldwin Najstnica.si

Znan je datum poroke Justina Bieberja

kmetija3 Njena.si

Denis Toplak zapustil Slovenijo

Tedenski numeroskop: Zaupajte vase in okolica bo zaupala v vas!
| LiLi SoRuM, numerologinja

Tedenski numeroskop: Zaupajte vase in okolica bo zaupala v vas!

Kaj prinaša numerologija za ta teden?, profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 16. tedna:
Ko ne zaupamo v sebe, sami sprožimo energijski val negotovosti. Ko omahujemo, radi omahnemo v globine lastnega dvoma in nato zatrjujemo sebi: ''saj sem vedel''. To je vloga žrtve. Dvom je fantastičen sodelavec lenoritisa.

Če bi bili svoja stroga mama, ki seveda zaupa v vaše sposobnosti in zahteva, da ste pridni, vesti ter kar najboljši kar ste lahko, kaj bi si dejali?

Druga polovica meseca bo bolj dinamična. Pričakujemo lahko tudi manj zaopletov, razen tistih, katere bomo sami zanetli. Ko zaupamo v sebe, ne kompliciramo. Poglejte, ko kuhate kavo, se ne obremenjujete do onemoglosti ali ste dodali ravno prav sladkorja in vode. Če voda vre kak trenutek dlje kot sicer preden zamešate kavo, tega ne dojemate kot potencialno katastrofo. Zgodi se, da kava ni dobra, pa skuhate drugo. Če pa ste živčni, ker jo kuhate na prvem zmenku, potem pa je vse toliko bolj pommebno in iz lastne nervoze se lahko zgodi, da jo polijete, je res?

V življenju velja enako! Ko zaupamo v sebe, nam gre vse lažje. Porekli boste, ''ja Lili, teorija je lahka''. Res je. Tudi kuhanje kave je lahko. Zato pa bi nam bilo res neskončno dočgčas, če bi se celo življenje učili le lahkih lekcij, je tako? Najbolj smo ponosni na sebe, ko dosežemo nekaj, kar je res težko.

Zagotovo ste zasledili tudi astrološke napovedi in veste, da Merkur ni več retrograden. Torej, zavihajte rokave in se lotite najtežjih izzivov. Obljubim, da se bo obrestovalo!

Vprašanja v pomoč:
Kaj menite, da nikakor ne zmorete? Natančno naštejte.
Kdo vam je to povedal?
Če ste si sami to zatrdili (glej gor), ali se res nikoli v življenju niste o ničemer zmotili?
Kako bi dokazali, da zmorete?

Sedaj je pravi čas za:
- Premagovanje dvoma in nezaupanja
- Učenje (vse vrste učenja)
- Meditacijo in odmik v tišino

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28


2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Ko ste umirjeni, vam gre vse kot po maslu, zato odmaknite vse distrakcije. Zdaj ste pomembni vi in vaše prepričanje o vas. S svojo samozavestjo lahko pomagate okolici.

Število življenjske poti 2
Nič vam ne manjka. Za nič niste krivi. Ste popolni točno takšni kot ste. Sprejmite sebe kot popolno bitje in popolni ljudje se bodo pojavili v vašem življenju zelo hitro.

Število življenjske poti 3
Okrepljena notranja moč se bo pojavila v trenutku, ko boste sprjeli sebe na nov način. Nič hudega, če ste za hip sami. Našle se bodo vam podobne osebe, ko boste vi zasijali.

Število življenjske poti 4
Največ premikov se vam obeta na področju odnosov in vaše lastne komunikacije do sebe. Ne vztrajajte še malo, ne čakajte še malo, itd, če se odnos ne spreminja na bolje.

Število življenjske poti 5
Obdaja vas pozitivna energija, ki obljublja čudežne trenutke. Pravzaprav se bo zelo jasno pokazalo ali verjamete v sebe in v magičnost življenja. Zaupajte. Zaslužite si dobro.

Število življenjske poti 6
Občutek varnosti izvira iz nas samih, zato bodo same situacije v tem tednu testirale vašo lastno notranjo moč. Zmorete premagati vse izzive, zato naj vas ne zamajejo.

Število življenjske poti 7
Nahajate se v času, ko se bo zdelo najbolj enostavno zamenjati okolje in upati, da bo nova okolica spremenila vas. Brez notranjega dela ne gre, zato zagrizite v kislo jabolko.

Število življenjske poti 8
Kadar se pojavijo čustva, zaradi katerih se vam zdi, da ste šibki, je čas za počitek. Ste kdaj pomislili, da ste preprosto preutrujeni in si telo na tak način pomaga, da bi vas ustavilo?

Število življenjske poti 9
Um in srce si nista nikoli zares v nasprotju – mi smo si. Ta teden je najbolj dobrodošlo, če ne komplicirate, ne analizirate, ampak preprosto opazujte. Bodite detektiv. Raziskujte sebe.