Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Zakaj so osebe, rojene v temu astro znaku, naporne?

14. 6. 2021; 04.00
Avtor: V. M.
dvoček nebesno znamenje

foto: Profimedia

Dvojčki so vihravi ljudje. Dobrega srca in prijazni, a nenehno v vrtincu gibanja in čustvene spremenljivosti.

Ne, v kalup jih ne boste spravili ali jih ukrojili po svojem merilu. Dvojčki so posebni ljudje, ki skozi življenje krmarijo hitreje od večine ljudi. Njihov um je v nenehnem pogonu, razmišljajo hitro, pri čemer zlahka preskakujejo med temami in spreminjajo stališča.

Globoki pogovori jim niso blizu, raje vihrajo na površju, ljubijo preproste in nezapletene reči, ki jih ne ovirajo na njihovi poti. Če jih boste poskušali umiriti, bodo postali razdražljivi. Potrebujejo veliko razumevanja in živahen odnos s partnerjem, saj predano razmerje ni del njihove narave.

To radovedno nebesno znamenje se zanima za številna področja. Dvojčki so namreč večstranski, podatke zbirajo kot za stavo, neredko jih označimo za ljudi, ki vedo vse in le stežka najdemo temo, o kateri ne bi znali povedati nič. Kljub številnim podatkom, ki jih kopiči njihov um, posameznega področja ne obvladujejo tako zelo, kot se širokoustijo. So površni, na enkrat bi se lotili številnih projektov, pri čemer so v manjšini tisti, ki jih pripeljejo do konca.

Morda se ljudem zdi, da so zaradi nenehne spremenljivosti nekoliko naporni, a njihova podoba ni le črno bela. Dvojčki so ljubeča bitja, ki jim prijetna družba veliko pomeni. V njihovi bližini je sila zabavno, so namreč duhoviti in vedno poskrbijo, da nam ni dolgčas.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Darja Gajšek se vrača na male ekrane
Svet slavnih
Darja Gajšek se vrača na male ekrane
naslednji članek
Hitro in enostavno: Fantastičen jagodni džem
Zdravje
Hitro in enostavno: Fantastičen jagodni džem