tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Bodite strpni

8. 6. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop_napoved

Kaj prinaša teden? foto: Profimedia

Vikend bomo pod vplivom Lune v Ovnu preživeli aktivno in dinamično.

Ker Luna v Ovnu lahko spodbudi impulzivno, vzkipljivo in agresivno vedenje, svetujem, da ste, še posebej v noči med soboto in nedeljo, še posebej strpni in da se izogibate konfliktom.

12.6. se bo Merkur iz komunikativnega in živahnega znamenja Dvojčkov premaknil v čustvenega in senzibilnega Raka. Tu bo ostal do 29.6. Zaradi povečane občutljivosti bomo hitreje prizadeti in užaljeni. Tudi kritiko bomo težje prenašali.

Astrološko najintenzivnejši dan pa bo 13.6. Ob 21:44 bo nastopil mlaj v znamenju Dvojčkov. Ker se bo vladar tega mlaja, Merkur, ravno dan prej, ko se bo že čutil vpliv mlaja, premaknil v Raka, nas naslednjih štirinajst dni čaka precej občutljivo obdobje, v katerem bosta retorika in naše mnenje precej nepredvidljiva, saj bosta pod vplivom emocij. Na plan bodo prihajali stari boleči spomini kot tudi zamere. Ker pa bo Merkur tvoril ugoden aspekt z Uranom, lahko skozi energijo tega mlaja predelamo boleče spomine iz otroštva, prav tako pa tudi stare zamere, ki nas držijo ujete v preteklosti. Pridobimo lahko boljši uvid in senzibilnost za druge, zaradi česar bo komuniciranje z drugimi bolj harmonično. Skozi reševanje težav in preprek lahko uskladimo čustva z razumom. Eno od teh preprek je lahko povezana s prehodom Venere v precej egocentrično znamenje Leva. Lev ima močno potrebo po uveljavljanju in pozornosti, zato lahko deluje arogantno in bahavo. Venera bo v znamenju Leva vstopila 13.6. in bo v njem ostala do 10.7. Takoj na začetku svojega prehoda bo tvorila napet aspektom z Uranom v Biku, kar nam lahko prinese kakšno neprijetno presenečenje z nepredvidljivostjo in neodgovornostjo oseb. V odnosih lahko pričakujemo nesoglasja in trmasto vztrajanje pri svojih stališčih. Ker Venera v astrologiji simbolizira tudi področje financ in lastnine, večje nakupe in pomembne finančne transakcije prestavite za nekaj dni, če je le mogoče.
15.6. oziroma konec tega obdobja pa nas čaka še neugodni in precej pesimistični aspekta med Merkurjem in Saturnom. Prinaša zamrznitev komunikacije in težave v sporazumevanju. Poveča se moraliziranje, togost in obsojanje drugače mislečih. Za ta dan velja opozorilo: bodite previdni v prometu in pričakujte daljše zastoje v prometu.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Že veste, kam je treba nanesti parfum, da bo le-ta učinkovitejši?
Moda&Lepota
Že veste, kam je treba nanesti parfum, da bo le-ta učinkovitejši?
naslednji članek
Tega se boji Jan Plestenjak!
Svet slavnih
Tega se boji Jan Plestenjak!