Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čas, ko padejo iluzije ...

15. 6. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop astrologija

Kaj prinaša teden? foto: Pixabay

To obdobje bo obarvano z astrološkim dogodkom, ki se bo zgodil 18.6. - planet Neptun se bo obrnil v retrogradno gibanje.

Ker se Neptun giblje retrogradno kar velik del leta, približno pet mesecev, je njegov vpliv velikokrat spregledan. Njegovo retrogradnost čutimo v obliki notranjih procesov in spoznanj, potrebujemo pa določen čas, v katerem se ta nova spoznanja adaptirajo v osebnost. V tem času se poveča intuicija in tudi skozi sanje lahko pridobimo za nas pomembne uvide.



Če živimo v zanikovanju realnosti, lahko v tem obdobju pričakujemo še več iluzij, žal pa tudi trdih in bolečih pristankov, saj je to čas, ko padejo iluzije. Če znamo utišati um in spustiti kontrolo ter se prepustiti toku, je to čas, ko lahko uresničimo svoje ustvarjalne zamisli in ideje, to še posebej velja za tokratno retrogradnost, kajti Neptun bo v trenutku svojega obrata v zelo ugodenem odnosu z Jupitrom, zaradi česar lahko v naslednjih mesecih pričakujemo čas dobrih prilik in priložnosti, s katerimi se nam obeta precejšen napredek. Vpliv retrogradnega Neptuna bodo najmočneje čutili vsi tisti posamezniki, ki imajo planete ali občutljive točke horoskopa v drugi dekadi oziroma na sredini spremenljivih znamenj: Dvojčkov, Device, Strelca in Rib.

19.6. se bo tej optimistični in napredku nagnjeni energiji pridružil še Merkur v znamenju Raka in vsi trije bodo tvorili astrološko najugodnejši aspekt, imenovan Veliki trigon. Bodite velikopotezni, razmišljajte pozitivno, planirajte svojo prihodnost. To je tudi dober čas za povezovanje z drugimi, za sklepanje pomembnih poznanstev, za podpisovanje pogodb, za študij kot tudi planiranje ali odhod na daljše potovanje. Kadar je na nebu več ugodnih aspektov planetov v vodnih znamenjih, to povzroči povečano čustvenost, kar se odraža v bolj harmoničnih medsebojnih odnosih, lahko pa tudi skozi kakšno novo zaljubljenostjo. Zaupajte svoji intuiciji, saj so v tem času čustva in razum usklajena. Energije so res zelo ugodne, edina nevarnost je, da postanemo preveč samopopustljivi in ležerni ter zaradi tega ne izkoristimo tega ugodnega vpliva.

21.6. pa lahko zaradi napetega aspekta med Venero in Marsom pričakujemo več napetosti, pa tudi kakšen konflikt v odnosih. Potrebno se bo usklajevati in skleniti kompromise. Priporočam strpnost in spoštovanje drugih in njihove drugačnosti.

Še  več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Znate nositi visoki čop?
Moda&Lepota
Znate nositi visoki čop?
naslednji članek
Saša Einsiedler z nekoč znanim voditeljem
Svet slavnih
Saša Einsiedler z nekoč znanim voditeljem