900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Izogibajte se nevarnosti!

6. 7. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Na začetku obdobja bomo pod vplivom zasanjanega lahkotnega aspekta med Soncem in Neptunom.

Ker raven energije ne bo ravno visoka, bo najbolje, da se bolj kot drugim, ta dan, posvetite sebi, ter si privoščite kakšno razvajanje in počitek. Kajti to obdobje nam bo postreglo z obilico intenzivnih in napornih astroloških dogodkov.

Že 9.7., ko bo Merkur v napetem aspektu z Jupitrom, se bomo težko skoncentrirali, naše misli bodo razpršene in precej bomo nemirni.

Lahkomiselnost in pretiran optimizem nas lahko zavedeta, da storimo kakšno nepremišljenost ali napako. Da bomo preveč velikopotezni in da nam bo primanjkovalo občutka za mero, potrjuje tudi to, da se 10.7. v direktno gibanje obrne planet Jupiter, ki je bil retrograden od 9.3.2018. V času svojega obrata tvori aspekte z Merkurjem, Luno in Neptunom, tako da lahko naše napačne presoje in živčna preobremenjenost in izčrpanost poslabšata telesno počutje. Jupiter je planet, ki prinaša ugodnosti in priliko za rast. V velikem delu letošnjega leta, vse do srede avgusta, je v zelo ugodnem aspektu z Neptunom. Ta aspekt prinaša v pozitivni manifestaciji možnost uresničitve naših sanj in vizij. Njegova slaba plat pa je prevelika popustljivost do sebe ter lenobnost in ležernost.

To obdobje bomo zaključili z Sončnim mrkom, ki bo nastopil 13.7 ob 4:49 v znamenju Raka. To je zelo intenziven mrk, ki bo prinesel na površje neke stare potlačene strahove. Mrk, ki je v opoziciji s planetom Plutonom, kaj hitro pripelje do merjenja moči v medsebojnih odnosih, manipulacij in čustvenega izsiljevanja. Ne stopnjujte konfliktov ter se izogibajte nevarnim situacijam in ljudem, ki so nagnjeni k nasilju.

Mrki so znanilci sprememb in njihov vpliv je dolgotrajen. Ta mrk bodo najbolj občutili tisti posamezniki, ki imajo planete ali senzitivne točke na začetku druge dekade kardinalnih znamenj: Ovna, Raka, Tehtnice ali Kozoroga.

Na dogajanje v letošnjem letu močno vpliva aspekt med Saturnom v Kozorogu in Uranom v Biku, ki prinaša nov veter in spremembe v staro že utečeno rutino. Njun aspekt bo tokom mrka aktiviran s planetom Venero, ki bo iz znamenja Device z njima tvoril nov zelo ugoden aspekt, ki ga astrologi imenujemo veliki zemeljski trigon. Njegov vpliv prinaša vsem tistim, ki so se pripravljeni soočati s spremembami, uspeh in uresničitev njihovih zamisli.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Trik: Črni poper čudežno poudari barvo oblačil
Zdravje
Trik: Črni poper čudežno poudari barvo oblačil
naslednji članek
Seksi Jernej Tozon popolnoma gol?
Svet slavnih
Seksi Jernej Tozon popolnoma gol?