Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pozitivne lastnosti rakcev

12. 7. 2018; 01.00
Avtor: V. M.
rak horoskop

foto: Profimedia

Zakaj so osebe rojene v znamenju raka nekaj posebnega? No, pa poglejmo …

Za osebe, ki imajo v rojstnodnevni karti poudarjeno znamenje rak, je značilno, da so lahko precej občutljive. Ampak veste, slednjega ne gre jemati kot neprijetno lastnost, saj izvira iz njihovega čutečega dojemanja sveta. Ti ljudje so namreč zelo dovzetni za čustva in razpoloženje drugih ljudi, sreča ali žalost se jih močno dotakne, vidijo in čutijo več, kot si lahko predstavljate. Rakom vsekakor ni vseeno, kako se počutite.

Zelo veliko jim pomeni družina, tako primarna, kot tista, ki si jo v odraslosti ustvarijo sami. Dom, mama in otroci so elementi do katerih čutijo zelo močno navezanost. Tudi s preteklostjo imajo močne vezi, ne pozabijo zlahka ljudi, ki so v njihovem življenju pustili pečat. Radi se jih spominjajo, ob čemer jim ni težko pokazati čustva.

Raki so veliki zaščitniki ljudi, do katerih jim je mar. Čeprav bi to lastnost v prvi vrsti pripisali levom, je ravno rak tisti, ki bo 'dvignil pesti visoko v zrak' in bil pripravljen narediti zelo veliko, da bi obvaroval ali preprečil razplet neprijetnih dogodkov.

Raki so čudoviti ljudje, lahko ste veseli, če imate kakšnega ob sebi. Rojstni dan slavijo od 22.6. - 22.7., zato vse najboljše vsem tistim, ki so ali še bodo pihali rojstnodnevno svečko.

Rakci slavijo od 22.6. - 22.7.

Rakci slavijo od 22.6. - 22.7. foto: Profimedia

prejšnji članek
Ne verjemite tem mitom o sončenju
Moda&Lepota
Ne verjemite tem mitom o sončenju
naslednji članek
Velik dan za Jolie-Pittova dvojčka!
Svet slavnih
Velik dan za Jolie-Pittova dvojčka!