ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

roman abramovič Svet24.si

Blamaža: zdaj znano, zakaj se Abramovič ni smel ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Horoskop: Pozitivne lastnosti rakcev
| V. M.

Horoskop: Pozitivne lastnosti rakcev

Med napornejša znamenja med nosečnostjo sodijo še device in ovni., Profimedia

Zakaj so osebe rojene v znamenju raka nekaj posebnega? No, pa poglejmo …

Za osebe, ki imajo v rojstnodnevni karti poudarjeno znamenje rak, je značilno, da so lahko precej občutljive. Ampak veste, slednjega ne gre jemati kot neprijetno lastnost, saj izvira iz njihovega čutečega dojemanja sveta. Ti ljudje so namreč zelo dovzetni za čustva in razpoloženje drugih ljudi, sreča ali žalost se jih močno dotakne, vidijo in čutijo več, kot si lahko predstavljate. Rakom vsekakor ni vseeno, kako se počutite.

Zelo veliko jim pomeni družina, tako primarna, kot tista, ki si jo v odraslosti ustvarijo sami. Dom, mama in otroci so elementi do katerih čutijo zelo močno navezanost. Tudi s preteklostjo imajo močne vezi, ne pozabijo zlahka ljudi, ki so v njihovem življenju pustili pečat. Radi se jih spominjajo, ob čemer jim ni težko pokazati čustva.

Raki so veliki zaščitniki ljudi, do katerih jim je mar. Čeprav bi to lastnost v prvi vrsti pripisali levom, je ravno rak tisti, ki bo 'dvignil pesti visoko v zrak' in bil pripravljen narediti zelo veliko, da bi obvaroval ali preprečil razplet neprijetnih dogodkov.

Raki so čudoviti ljudje, lahko ste veseli, če imate kakšnega ob sebi. Rojstni dan slavijo od 22.6. - 22.7., zato vse najboljše vsem tistim, ki so ali še bodo pihali rojstnodnevno svečko.