pucer5 Odkrito.si

FOTO: To je največji zaklad Edija Pucerja

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. julija

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

toča_koper Svet24.si

FOTO in VIDEO: Po Sloveniji klestila toča

Meghan markle Svet24.si

Odločitev je padla: Meghan gre v ZDA

Četrti \'da\' Dese Muck Njena.si

Desa Muck se je zopet poročila

poroka Njena.si

Dončič razkril skrivnost: Zadoneli so poročni ...

Horoskop: Pozitivne lastnosti rakcev
| V. M.

Horoskop: Pozitivne lastnosti rakcev

Profimedia

Zakaj so osebe rojene v znamenju raka nekaj posebnega? No, pa poglejmo …

Za osebe, ki imajo v rojstnodnevni karti poudarjeno znamenje rak, je značilno, da so lahko precej občutljive. Ampak veste, slednjega ne gre jemati kot neprijetno lastnost, saj izvira iz njihovega čutečega dojemanja sveta. Ti ljudje so namreč zelo dovzetni za čustva in razpoloženje drugih ljudi, sreča ali žalost se jih močno dotakne, vidijo in čutijo več, kot si lahko predstavljate. Rakom vsekakor ni vseeno, kako se počutite.

Zelo veliko jim pomeni družina, tako primarna, kot tista, ki si jo v odraslosti ustvarijo sami. Dom, mama in otroci so elementi do katerih čutijo zelo močno navezanost. Tudi s preteklostjo imajo močne vezi, ne pozabijo zlahka ljudi, ki so v njihovem življenju pustili pečat. Radi se jih spominjajo, ob čemer jim ni težko pokazati čustva.

Raki so veliki zaščitniki ljudi, do katerih jim je mar. Čeprav bi to lastnost v prvi vrsti pripisali levom, je ravno rak tisti, ki bo 'dvignil pesti visoko v zrak' in bil pripravljen narediti zelo veliko, da bi obvaroval ali preprečil razplet neprijetnih dogodkov.

Raki so čudoviti ljudje, lahko ste veseli, če imate kakšnega ob sebi. Rojstni dan slavijo od 22.6. - 22.7., zato vse najboljše vsem tistim, ki so ali še bodo pihali rojstnodnevno svečko.