Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Temu znamenju se bodo danes krhali odnosi

14. 7. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj pa vam napoveduje današnji horoskop?

OVEN - Današnji dan bo izredno zanimiv, saj boste spoznali neko osebo, ki bo s svojo ambicioznostjo ter s svojim razmišljanjem na vas naredila odličen vtis. Razvili boste visoko mero spoštovanja.

BIK - Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako, raje zaupajte sebi. Ko bodo vsi pričakovali, da vas bo splošni kaos spravil ob živce, boste pokazali svojo pravo bojevitost.

DVOJČKA - Današnji dan bo izredno nihajoč, saj se boste v mislih ukvarjali z nepotrebnimi zadevami, ki jih tokrat žal še ne boste sposobni rešiti, zato si raje oddahnite in počakajte.

RAK - Danes boste v ljubezni zelo razdvojeni. Samski poskusite pogledati okoli sebe, saj obstaja možnost, da je sorodna duša že v vaši bližini. Medtem ko vi lahko doživite klic ljubezni, pa se bo med vezanimi prebudilo vroče hrepenenje.

LEV - Ne pustite se negativnem vplivu ljudi, ki bi lahko pokvaril vaše osebne ali celo ljubezenske odnose. Poiščite v sebi tisto najboljše in počakajte, da gre nevihta mimo vas.

DEVICA - Kakovost naj ima prednost pred količino, zato ne nasedajte izzivom, koliko ste sposobni narediti, če si ne želite dodatnih obveznosti, ki vas bodo spravljale v slabo voljo.

TEHTNICA - Dobro vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem, ne po sili razmer. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato ne gre dvomiti o uspehu.

ŠKORPIJON - Nocoj boste navdušeni nad povabilom, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja glede simpatije. Seveda nemogočega ne pričakujte, boste pa ob zaključku večera presenečeni sami nad sabo.

STRELEC - V vsaki situaciji boste od sebe dali največ kar lahko, zato boste upravičeno pričakovali uspeh in pohvalo, za katero pa bo potrebno storiti še več korakov.

KOZOROG - Čez dan se bo življenje začelo zapletati in odnosi krhati. Ne boste ravno najboljše volje, saj vas bosta stres in notranji nemir spravljala ob živce. Težavni boste zase in za okolico.

VODNAR - Pogrešate zaupno kramljanje. Lahko, da boste po srečanju domov odšli precej razočarani. Izvedeli boste namreč slabo novico iz zasebnega življenja nekoga, ki vam je blizu.

RIBI - V neki sproščeni situaciji se boste znašli skupaj z ljudmi, ki imajo očitno več izkušenj od vas. Sprva boste nekoliko napeti, vendar se bodo izkazali za prijetno družbo.

prejšnji članek
Jane Fonda: Operacije so mi kupile kariero!
Svet slavnih
Jane Fonda: Operacije so mi kupile kariero!
naslednji članek
Ste vedeli, da jih družina Cool Fotra obožuje
Svet slavnih
Ste vedeli, da jih družina Cool Fotra obožuje