Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ste že preverili današnji horoskop?

26. 7. 2018; 03.02
Avtor: W.Y.
horoskop astrologija

foto: Pixabay

Morda pa je res vse zapisano v zvezdah ...

OVEN - V družinskem krogu si prizadevate za zdrav in prijateljski odnos. Pravi vihar pa lahko povzročijo vaše skrivnosti. Pazite, da se ne razvejo v službi, saj lahko začnete izgubljati avtoriteto.

BIK - Pohvala, ki je niste pričakovali, bo razbohotila vašo domišljijo. Se že vidite v novem blišču, a treba vas je posvariti, da ostanite na trdnih tleh. Hvalili se boste pozneje, ko bodo sanje postale resničnost.

DVOJČKA - Prijetno se boste počutili v družbi. Nekaj vidnih sprememb bo na področju denarja. Resnica bo, da denar tako prihaja, kot odhaja. Tako zdrava previdnost ne bo odveč.

RAK - V skrbeh boste, ker ne morete mimo določenih družinskih opravkov. Vse se vrti tudi okoli neke vaše odločitve, vendar nočete popustiti. Tudi v ljubezni ostanite previdni, ne morete se odločati v imenu obeh.

LEV - Čas spremeni vse, tudi čustva. Ob nekem srečanju boste ostali neverjetno mirni, skoraj hladni. V karieri se vam ponuja nekaj, kar vas sicer ne prepriča, toda vsaj s finančnega vidika vam trenutno ustreza.

DEVICA - Poslovni partnerji vas želijo prinesti naokrog in tega se najbolj bojite. S tem se boste vedno znova srečevali. Tako se na žalost streže stvarem v poslovnem svetu. Ne obremenjujte se.

TEHTNICA - Ničesar ne rešujte le na podlagi starih čustev, nečesa, kar bi morali pravzaprav odmisliti. Bodite čim bolj mirni in preudarni ter si, če je treba, poiščite strokovno pomoč ali nasvet.

ŠKORPIJON - S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko začnete nositi glavo nad oblaki. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

STRELEC - Dan bo v znamenju novostih, ugodnih priložnosti in izpolnjenih sanj. Jasno je, da vas bo na delovnem mestu obiskala razigranost in vam podarila veliko zanimivih idej.

KOZOROG - Omislite si pestrejši vsakdan. Spremenite navade, premislite o kakšni obliki izpopolnjevanja. Morda bo šlo tudi za potovanje ali novo srečanje v dvoje, ob katerem boste spontani.

VODNAR - Izbrali boste najbolj enostavno možnost in ne boste zgrešili. Iz izkušenj veste, da že tako lahko pričakujete določene težave, ki se jim ni mogoče izogniti.

RIBI - Pri delu se boste ob vsaki besedi zmrdovali. Pokazali boste nezainteresiranost za nadaljnje delo. Menite, da se že zdaj preveč mučite. Samski boste prejeli ljubezensko sporočilo.

prejšnji članek
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
Svet slavnih
Bi za tak razgled odšteli tisoče evrov? Najdete ga v Sloveniji
naslednji članek
Že poznate afogato? Kako ga pripraviti?
Kulinarika
Že poznate afogato? Kako ga pripraviti?