Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Instagram story razkriva tudi nenaklonjene radovedneže

1. 5. 2019; 03.00
Avtor: J. K.
prijateljice in telefon

foto: Pexels

Vas zanima, kdo se dela, da ga ne zanimate?

Vašim dejavnostim na družabnih omrežjih seveda niso naklonjeni vsi spletni prijatelji, pa četudi vam morda na ulici namenijo bleščeč nasmeh. Tisti, ki bodo v poplavi spletnega vrveža zasledili tudi vašo vsebino, vam bodo morda namenili svoj odziv. Glede na število spletnih prijateljev, je v veliki večini razmerje podeljenih všečkov občutno manjše, kar pa ne pomeni, da vaša objava ni bila opažena. Nasprotno.

Medtem ko običajne objave ne beležijo ogleda spletnih prijateljev, pa povsem drug vpogled ponujajo časovno omejene zgodbe na Instagramu in Facebooku. Ste že povedali svojo zgodbo? Gre za priljubljeno funkcijo 24 urne objave fotografij in video posnetkov, ki ob enem razkriva tudi vse tiste radovedneže in opazovalce, ki vam sicer na družabnem omrežju zgolj 'molče' sledijo. Saj veste, 'prijatelje', ki se z nenaklonjenostjo zanimajo za vaše življenje.

Kako razkriti opazovalce?

Povsem preprosto. Na spodnjem delu zaslona se ob objavi vaše zgodbe nahaja ikona v podobi očesa. Pripisano število prikazuje, koliko ljudi si je vašo zgodbo ogledalo, klik na ikono pa vam ponudi vpogled na seznam gledalcev. Poleg slednjega boste za vsakega izmed njih zasledili znak x. Če torej ne želite, da ima kateri izmed uporabnikov vpogled v vašo objavo, preprosto pritisnite x in mu tako onemogočite dostop.

Kaj pa vi, spremljate prijatelje, ki jim niste preveč naklonjeni?

Kaj pa vi, spremljate prijatelje, ki jim niste preveč naklonjeni? foto: Profimedia

prejšnji članek
Luka Basi oboževalkam razkril svoj fetiš!
Svet slavnih
Luka Basi oboževalkam razkril svoj fetiš!
naslednji članek
Niso vsi šparglji enaki!
Kulinarika
Niso vsi šparglji enaki!