kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: To znamenje bi moralo biti bolj preprosto

7. 8. 2018; 06.30
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Bolje je, da se veselite malih reči, ki vas dejansko razveselijo.

OVEN - Obiskal vas bo val pozitivne energije, zato boste z lahkoto shajali z ljudmi. V želji po harmoniji se boste pripravljeni prilagajati celo nekoliko bolj, kot bo potrebno.
BIK - Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim. Delo boste opravljali z ljubeznijo in navdušenjem, ki ju boste s seboj prinesli tudi domov.
DVOJČKA - Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Pazite, da zaradi te obsedenosti ne izgubite spontanosti. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko psihično utrudita.
RAK - V želji, da bi dan minil brez konfliktov, boste v določeni situaciji raje molčali in si mislili svoje. Kar pa zadeva vaše zdravje, razmislite, kaj bi lahko ukrenili glede stresa.
LEV - Zelo energično boste začeli, a boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Tokrat vas bosta do cilja pripeljali potrpežljivost in vztrajnost, ki bosta na druge delovali naravnost zapeljivo.
DEVICA - Zaradi spremenljivega razpoloženja bo tudi vaša učinkovitost nekoliko nihala. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste tudi hitro izgubili zagon.


TEHTNICA - Poklicala vas bo oseba, s katero ste v preteklosti dobro sodelovali in je medtem dosegla vidnejše uspehe. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti.
ŠKORPIJON - Nekdo bo s hinavščino poskušal speljati vodo na svoj mlin. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to pričakovali.
STRELEC - Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.
KOZOROG - Zabavali se boste s svojo najnovejšo pridobitvijo, nekateri pa tudi v novem ljubezenskem razmerju. Nikar pa ne pozabite, če ste te dni kaj dogovorjeni s prijatelji.
VODNAR - Svetujemo, da zaživite preprosteje in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko lahko razveselijo. Pri delu počnite stvari na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.
RIBI - Pri delu vam bo šlo vse narobe. Toda priznanje, da ste za poslovni brodolom krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši in bolj produktiven jutrišnji dan.

prejšnji članek
Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …
Svet slavnih
Presenečenje! Golobčka na morju obeležila ljubezen …
naslednji članek
Zakaj se Špela Jereb vrača na televizijo?
Svet slavnih
Zakaj se Špela Jereb vrača na televizijo?