Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To znamenje bo preveč nezaupljivo

9. 8. 2018; 01.36
Avtor: W.Y.
horoskop_astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj vam za danes napoveduje horoskop?

OVEN - Intenzivne delovne obveznosti vas bodo izčrpale in komaj boste čakali, da se vrnete v domače okolje. Pri delu si ne obetajte novosti, nadrejeni bodo danes nekoliko nestrpni.

BIK - Vodil vas bo dober občutek za stil, zato si boste morda zaželeli osvežiti svojo garderobo. Uživali boste pri iskanju najugodnejše ponudbe in najbolj izvirnih kombinacij.

DVOJČKA - Ne ozirajte se preveč na preteklost, kar je sicer zahteven podvig, saj se vam v glavi vrti vedno isti film. Vse se lahko reši, vendar le na miren način in brez prevelikih pritiskov.

RAK - Pazite z uradniki. Morda bo treba premisliti tudi o razporeditvi financ, kar vam sicer ni preveč všeč. Izogibajte se ukvarjanju s težjimi domačimi opravili, saj ste preveč zamišljeni.

LEV - Ukvarjajte se svojimi hobiji, ki vas lahko razbremenijo. Na delovnem mestu bo prevladovala vaša domišljija. Nove ideje se bodo porajale kar same od sebe, čeprav na trenutke ne bodo smiselno povezane.

DEVICA - Nesporazumi v delovnem krogu vas utegnejo spraviti iz tira. Poskusite obdržati svojo samostojnost, to je predpogoj za uspeh. Našli boste neko zasilno rešitev.

TEHTNICA - Pogum ne pomeni, da ne poznamo strahu, ampak da se znamo soočiti z njim. Vaša neustrašnost že meji na izzivanje usode. Vprašajte se, kaj bi radi dokazali.

ŠKORPIJON - Uspeli boste zgladiti odnos, za katerega niste verjeli, da se ga da. Izkazalo se bo, da gre lahko za zelo plodno poslovno navezo, a ohranite zdravo pamet, če se boste dogovarjali za večje posle.

STRELEC - Tesnobo lahko začutite bodisi zaradi spremenljivih vremenskih razmer bodisi zaradi procesa dela. Niste še dodobra navajenih velikih projektov. S trdo voljo vam bo uspelo.

KOZOROG - V službi se ne boste pridružili mnenju večine, zato bo vaš trud odzvanjal v prazno. Morda sprejemate slabe odločitve, toda nočete se odreči svobodni volji.

VODNAR - Preveč nezaupljivi boste in ponosni, da vam bo uspelo zgladiti nesporazum z osebo, ki vam je blizu. Kmalu boste ugotovili, da potrebujete njeno pomoč.

RIBI - Nekoliko težje vam bo kot v preteklih dneh, posebno pri delu. Prepočasni ste, namesto da bi storili nekaj več in razvozlali nekaj, kar vas muči. Premislite glede pomembnejše naložbe.

prejšnji članek
Nosečnice rojene v teh astroloških znamenjih so najbolj naporne
Horoskop
Nosečnice rojene v teh astroloških znamenjih so najbolj naporne
naslednji članek
Zapeljivi gospod Grey neprepoznaven na počitnicah pri sosedih
Svet slavnih
Zapeljivi gospod Grey neprepoznaven na počitnicah pri sosedih