Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To znamenje si v službi preveč beli glavo!

10. 8. 2018; 06.30
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj vam za zadnji delovni dan napovedujejo zvezde? Nekateri se očitno pretirano obremenjujete ...

OVEN - V delovnem okolju si preveč belite glavo s pravili in napotki, ki jih posredujejo vaši nadrejeni. Težko se boste prilagajali novim okoliščinam, saj boste tudi rahlo zmedeni.

BIK - Zavidljivi rezultati vam bodo gotovo dali velik pospešek za nadaljevanje v velikem slogu. Prenehajte odlašati in zaprosite za kredit, če ga nujno potrebujete.

DVOJČKA - Jasno in glasno boste izražali svoje mnenje, česar drugi niso ravno vajeni od vas, bo pa vsaj zaleglo in naredilo vtis. Danes imajo vaše želje prednost, zato le hitro povejte, o čem sanjate.

RAK - Nenavadna kombinacija srečnega naključja in dogodka, ki se je moral zgoditi, vam bo v današnjem dnevu prinesla nov delovni zagon. Bodite pozorni na detajle.

LEV - Vaše delo bo predvsem usklajevanje, ne pa toliko spreminjanje ali popravljanje preteklih napak. Držite se tega, da boste hitreje in uspešneje opravili nalogo.

DEVICA - Na delu vas dolgočasijo z določenimi pravili. K sreči pa se še vedno lahko dogovorite, najbolje sami, brez kakršnih koli posrednikov, tudi če so na obzorju odločitve, ki zadevajo družinske opravke.

TEHTNICA - V službi bodite strpnejši do sebe in svojih sodelavcev. Če vam pri delu kaj zdrsne, se pomirite in s trezno glavo poskusite znova. Najprej se predajte prednostnim nalogam.

ŠKORPIJON - Izkoristite prednosti timskega dela. Potrebovali boste pomoč ali ideje, kako naprej. Preveč se ukvarjate s starimi težavami in premalo upoštevate najnovejše dogodke.

STRELEC - Tudi tokrat se ne morete izboriti za svoje, toda žal se niste najbolje organizirali. Odločate se le na podlagi čustev, kar je včasih nevarno. Šele čez nekaj dni boste lahko nadaljevali.

KOZOROG - Danes bo poseben dan za vas, če se boste sprostili in se pomešali med ljudi. Z nevsiljivim šarmom in optimističnim pogledom na svet si boste hitro pridobili občudovanje.

VODNAR - Rutina, ki jo obvladate, vam bo pomagala do boljših poslovnih rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, zato začnite razmišljati, kako bi se lahko razvijali.

RIBI - Zdravje se bo izboljšalo, višek fizične energije vam omogoča nove podvige. Predlagajte kaj novega, bodite drznejši. Pri tem bodite hitri, ne čakajte, tako v novi delovni okolici kot v ljubezni.

prejšnji članek
Indira in Matic sta se morala ločiti
Svet slavnih
Indira in Matic sta se morala ločiti
naslednji članek
Slovenska glasbenika obračata nov list
Svet slavnih
Slovenska glasbenika obračata nov list
#obraziavenija
obraziavenija