Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: reagirali boste impulzivno in si nakopali težave

11. 8. 2018; 07.00
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, katero znamenje bo delovalo na podlagi čustev in ne na podlagi razuma.

OVEN - Če se morate takoj odločiti, raje izberite bolj enostavno možnost. Sicer oprezate na vse strani, kako bi se lahko znebili odgovornosti, vendar tokrat ne bo šlo.

BIK - Čim prej se posvetite vsem pomembnim opravkom, nikar pa ne pozabite na partnerjeve ali prijateljeve zahteve. Lahko poskusite znova, glede na to, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno.

DVOJČKA - V središču pozornosti bodo družinske zadeve, vendar v službi ne bodo brezmejno razumevajoči glede tega. Morali boste poiskati zasilen kompromis med obema področjema.

RAK - V današnjem dnevu boste imeli težave z zbranostjo. Ko boste zadovoljni z majhnim, boste spoznali, da si zaslužite tudi več. Pojdite v hribe, koristilo bo vašemu počutju.

LEV - Nekdo je daleč pred vami. Morda boste dobili občutek, da se zabava z opazovanjem, kako skušate hoditi po njegovih stopinjah. Vedno vam bo pripravljen pomagati.

DEVICA - V negotovi situaciji bo prišla do izraza vaša samoiniciativnost. Morda boste nekaj začeli na lastno pest ali v sodelovanju z osebo, ki ji popolnoma zaupate in jo dobro poznate.

TEHTNICA  - Danes nikar ne odnehajte. Namesto da razmišljate o najhujšem možnem razpletu, raje pričakujte najboljše. Vaše splošno počutje se lahko poslabša zaradi neprespanih noči.

ŠKORPIJON - Zaradi občutka, da so vas pritisnili ob zid, boste reagirali impulzivno in si nakopali nekaj težav. Precej dramatično boste danes doživeli to situacijo.

STRELEC - Sprva boste še navdušeni in zagnani, potem pa se morate vsaj za hip ustaviti. Znova vam bodo ponovili nekaj, o čemer niste želeli razmišljati, še manj pa početi še enkrat.

KOZOROG - Mudilo se vam bo odpravljati težave, ki se zgrinjajo nad vaše ljubezensko življenje. Iskali boste priložnost, da se z ljubljeno osebo pogovorite na štiri oči.

VODNAR - Prijatelji vam bodo podali dosti izčrpnih informacij o neki osebi, ki vas bodo popolnoma zavedle. Podvomili boste o iskrenih namenih, a vseeno se najprej sami prepričajte.

RIBI - V ljubezenskih in družinskih odnosih poudarite svoje želje, vendar s pravimi besedami, posebno zato, ker nočete ponoviti napake, ko niste bili dovolj samostojni in ste se vedno vi prvi prilagajali.

prejšnji članek
Najlepša zadnjica na Hrvaškem bo poleti v Zasavju!
Svet slavnih
Najlepša zadnjica na Hrvaškem bo poleti v Zasavju!
naslednji članek
Takšna je bila družina Djurić Ribič pred 12 leti
Svet slavnih
Takšna je bila družina Djurić Ribič pred 12 leti