Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To znamenje čaka pomemben pogovor

17. 8. 2018; 06.30
Avtor: W.Y.
horoskop_astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

OVEN - V današnjem dnevu bo prevladala počasna energija, ki vam ni pisana na kožo. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje, ne prehiti.

BIK - Trudili se boste, da najdete soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal cel kup pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle v pravo smer.

DVOJČKA - Prebuja se vaša ustvarjalnost in pred vami je tudi srečanje, morda celo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo. Pustili boste odličen vtis in odlično poskrbeli zase.

RAK - Zadnje čase precej napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija čudna. Tokrat boste res imeli precej sreče in lepih priložnosti, ki jih boste lahko izkoristili.

LEV - Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. S prijetnim dogodkom boste popestrili svoj dan.

DEVICA - Na poslovnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo tudi zavidal.

TEHTNICA - Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite ta ritem. Na družabnih srečanjih boste blesteli, saj boste klepetavi in samozavestni. Izogibajte pa se govoricam.

ŠKORPIJON - Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obstali na pol poti. Bodite pozorni ob sodelovanju z nekom, ki je izredno zahteven in ne popušča.

STRELEC - Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne.

KOZOROG - Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili.

VODNAR - Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine.

RIBI - Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju.

prejšnji članek
Zmagovalka Kmetije je srečna in zadovoljna
Resničnostni šovi
Zmagovalka Kmetije je srečna in zadovoljna
naslednji članek
Cavazza in lepa Ajda: Skrivnostni parček na rdeči preprogi
Svet slavnih
Cavazza in lepa Ajda: Skrivnostni parček na rdeči preprogi