kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To znamenje noče popustiti!

21. 8. 2018; 06.30
Avtor: W.Y.
horoskop_astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Nekatera znamenja vztrajajo pri svojem. Bo odločitev pravilna?

OVEN - Vse se lahko zgladi, čeprav bo nastala zamuda, za katero so vzrok pravzaprav vsi. V ljubezni bo nekaj več strasti, sicer pa tudi sumničenja, ki je tokrat povsem neupravičeno in pretirano.

BIK - Čeprav boste polni dobrih idej, delo ne bo potekalo po načrtih. Vsaka malenkost bo odvrnila vašo pozornost, vsak izgovor vam bo prišel prav, da se obveznosti lotite pozneje, prednost boste dajali druženju.

DVOJČKA - Nočete popustiti, saj se zavedate, da je napočil vaš trenutek. Zvezde vseeno svetujejo več previdnosti, saj nečesa morda še ne razumete, imate pa dovolj časa, da zadevo znova preučite.

RAK - Vodila vas bo notranja, nerazložljiva sila. Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in pokazali potrebo po samostojnem delovanju. Potrebujete napredovanje, motivacijo, premik navzgor.

LEV - Če želite doseči uspeh, boste morali nekatere stvari podrediti karieri. Udeležujte se rednih zdravstvenih pregledov. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte svojemu osebnemu zdravniku.

DEVICA - Dramo boste zganjali zaradi drobnih stvari, ker se bojite pogledati resnici v oči. A ko so stvari zrele za premike, se premaknejo tudi same od sebe. Časa, da bi vse to samo opazovali ob strani, ne bo več.

TEHTNICA - Stežka se boste odločili za nekaj novega, posebno na poslovnem področju. Še vedno vas moti vpliv tretje osebe, ki vas očitno ne razume ali preprosto pritiska na vas. Radi bi se znebili vsega, kar vam ne ustreza.

ŠKORPIJON - Obkroženi boste z ljudmi, ki so predvsem vplivni. V vašem delovnem okolju velja pravilo, da imajo ljudje z denarjem moč. Popoldne boste nekatere naloge že zmožni opravljati samostojno.

STRELEC - Z nečim se boste spoprijeli izredno resno in odgovorno. S takim pristopom vam ne more spodleteti, posebno v karieri in na področju financ. Za ljubezen boste nekoliko manj razpoloženi.

KOZOROG - Urejati boste začeli vaše finančne zadeve. Sla po materialnih dobrinah vas bo sčasoma minila. Na delovnem področju boste v fazi raziskovanja zaupnih podatkov.

VODNAR - Negativna energija lahko vpliva na vaše zdravje. Lažje psihične motnje bodo prisotne na vsakem koraku. Udeležite se plavalnega ali plesnega tečaja. Predlagajte to idejo svojemu partnerju.

RIBI - Intenzivna energija vam bo v pomoč. Današnji dan bo prinesel mnogo prijetnosti in skladnosti. Potrudili se boste in naredili mnogo pozitivnega zase.

prejšnji članek
Manca Špik pokazala novega moškega ob sebi
Svet slavnih
Manca Špik pokazala novega moškega ob sebi
naslednji članek
Se postavni Franko vrača v svet resničnostnih šovov?
Resničnostni šovi
Se postavni Franko vrača v svet resničnostnih šovov?