Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Kako osvojiti moškega rojenega v znamenju bika?

7. 3. 2024; 03.00
Avtor: V. M.
kosilo, moški, zmenek

Zmenek z bikom foto: profimedia

Pri osvajanju vam je lahko v pomoč tudi poznavanje horoskopa. O čem naj na zmenku teče beseda, če je vaš sogovornik rojen v znamenju bika?

Pred vami je hedonist, ki ne more živeti brez udobja, topline doma in materialne varnosti. Če bo ugotovil, da ste tudi sami družinski tip človeka, bo zagotovo zastrigel z ušesi. Prav tako ne bo ostal ravnodušen, če ste vešči s kuhalnico in radi uživate ob dobri hrani. Biki so namreč veliki gurmani, ki se nadvse radi predajajo kulinaričnim dogodivščinam. V kolikor bo torej ugotovil, da si delita strast do hrane, si bo nemara hitro zaželel, da skupaj zaropotata med lonci domače kuhinje ali pa se odpravita v njemu ljubo restavracijo.

Kaj pa tema pogovora? Poleg hrane, seveda. No, najraje klepeta o denarju in materialnih dobrinah. Prav slednje vpleta v svoje načrte za prihodnost in sanje, ki jih želi doseči. Trmast kot je, mu v življenju uspeva mnogo stvari. Saj veste, kjer je volja, tam je pot.

Vaš bodoči bikec se tudi sicer rad pogovarja o vsem kar je lepo, zato morda ne bo odveč, če pogovor zapeljete v umetniške vode.

A za konec še nasvet. Če ugotovite, da si ne delita navdušenja nad istimi stvarmi, se nikar ne pretvarjajte, da bi pritegnili njegovo pozornost. Ustvarjena iluzija nikomur od vaju ne bo prinesla nič dobrega. 

Kako pritegniti njegovo pozornost?

Kako pritegniti njegovo pozornost? foto: Profimedia

prejšnji članek
S temi stvarmi se mentalno močni ne ukvarjajo
Zdravje
S temi stvarmi se mentalno močni ne ukvarjajo
naslednji članek
Domači pripravek za pomoč pri suhi koži na obrazu
Moda&Lepota
Domači pripravek za pomoč pri suhi koži na obrazu