mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: na področju dela in denarja bo skoraj vse na svojem mestu

10. 9. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop
rak horoskop

Med napornejša znamenja med nosečnostjo sodijo še device in ovni. foto: Profimedia

Sonce in Merkur v znamenju device bosta poskrbela, da bo na področju dela in denarja skoraj vse na svojem mestu, vaše misli pa urejene, analitične in zbrane.

Konjunkcija med Luno in Venero vas bo sredi tedna popeljala v prijetne energije in nove priložnosti na področju ljubezni. Zaželeli si boste vsega, kar je povezano z lepoto in harmonijo. Z Venero v znamenju škorpijona se boste z veseljem predajali strastem in situacijam, ki tokrat ne bodo ravno v okvirjih povprečja. Največ sreče lahko pričakujete dvojčki, raki in strelci, nekaj težavic in zmede pa se obetajo ovnom, bikom in levom.

OVEN
V teden pred vami boste vstopili nekoliko zmedeni. Nikar ne bodite presenečeni, če se vam bodo določene zadeve začele podirati. Čeprav imate občutek, da poslujete korektno, se lahko najde nekdo, ki bo imel pripombe povezane z vašimi idejami. Ohranite svojo samozavest in se ne ozirajte na druge. Več sreče boste imeli na čustvenem področju, kjer boste sproščeni.

BIK
Obetajo se vam razčiščevanja. Družinske težave in nesporazumi vas lahko privedejo do točke, na kateri se boste počutili povsem nemočni. Ne vdajte se, pač pa pojdite z dvignjeno glavo naprej. Nekdo vas bo prosil za pomoč. Na začetku vam ne bo povsem jasno, česa si želi oziroma kako bi mu vi lahko pri tem pomagali. Na koncu vam bo ta oseba zelo hvaležna.

DVOJČKA


Vezani imate pred sabo nekaj res pestrih in vznemirljivih dni. Poskusite se čim prej organizirati, da vam pomembne zadeve ne splavajo po vodi. V sredini tedna lahko pride do manjših ljubezenskih težav, ki jih bosta z nekaj dobre volje in potrpežljivosti lahko rešila. Večeri samskih bodo tokrat polni smeha, dobre družbe in nežnega osvajanja, ki vas bodo napolnili z dobro energijo.

RAK
Prihajajo presenečenja. Skriti talenti, ki so v vas, morda ne bodo več dolgo skriti. V vas tiči skriti zaklad, vendar ga morate najti, tudi če trenutno še ne veste zanj. Zdaj imate priložnost za osebnostno rast in to na tak način, da boste pospešeno razumeli stvari, ki jih prej nikakor niste mogli. Ko boste odkrili lepoto v sebi, se bo ta odražala na vaši zunanjosti.

LEV
Začeli so se dnevi, ko boste morali vzeti stvari v svoje roke. Če želite, da se stvari pametno in mirno uredijo, boste primorani sprejeti kompromis. Ne obremenjujte partnerja z nepotrebnimi besedami in mu končno dovolite, da spregovori. Samski in tisti, ki ste v razhajanju. Dobro razmislite, ali je to res tisto, kar si želite, da vam ne bo kasneje žal za te korake, saj vrnitve ni.

To znamenje za ljubezen potrebuje čas. foto: Zajem zaslonske slike



DEVICA
Ne bodite presenečeni, če boste začutili potrebo po večji kreativnosti. Ta se lahko kaže še posebno v umetnosti, saj se bo vaša domišljija želela preliti na platno. Vaša komunikacija, ki je zadnje čase doživljala kar nekaj blokad, ker ste imeli težave s prevajanjem misli, se bo uredila, zato boste lažje razrešili nesoglasja in spontano zaživeli. V tem tednu se vam bo veliko dogajalo.

TEHTNICA
Ne glede na to, da ste trenutno obsedeni s partnerskimi odnosi bodite pri reševanju težav nekoliko bolj zmerni. V odnosu je treba včasih pustiti tudi nekaj nedorečenega, vse dotlej, dokler ni druga stran pripravljena spregovoriti. Ne zapletajte po nepotrebnem in ne poudarjajte preteklosti. Čas je, da se nekatere stvari do končno umaknejo iz vašega življenja, saj prihajajo novosti.

ŠKORPIJON
Negativna energija, ki se je v zadnjem času dotikala samskih, bo v tem tednu počasi umaknila stran. Iz dneva v dan boste bolj razpoloženi in energični. Osebe nasprotnega spola bodo za vas pokazale ogromno zanimanja in marsikatero prijateljstvo lahko tokrat preraste v tudi v razmerje. Vezani si boste ta konec tedna vzeli tudi nekaj časa le zase in uživali s svojo ljubljeno osebo.



STRELEC
V vaše življenje prihaja boljše razpoloženje. Vaša samozavest bo zopet takšna, kot mora biti. Zavedali se boste vseh svojih sposobnosti, delali boste jasne načrte, nič vas ne bo spravilo s tira. Svet boste videli v pravih barvah. Najbolj se bo ta vaša nova energija poznala pri financah, ki lahko krepko narastejo. Ker boste točno vedeli, kaj si želite, boste sprejemali prave odločitve.

KOZOROG
Na začetku tedna boste nekoliko razdvojeni. Razmišljali boste o raznih opcijah, ki so vam še ostale na razpolago. Na partnerskem odnosu ste prišli do točke, ko se bo treba odločiti. Skok v partnerstvo, ne bi bil nič nenavadnega. Spoznali ste, da ste kljub vsem težavam in preprekam pripravljeni tudi za ta korak. V tem tednu boste preizkusili, kar nekaj novih tehnik.

VODNAR
V tem tednu boste prejeli plačilo, na katerega sploh niste računali ali vedeli, da ga lahko prejmete. Planeti vam bodo v torek pomagali, da boste v partnerskem odnosu povedali, kaj si želite. To partnerstvo je lahko poslovno ali osebno. Tisto, kar ste dolgo časa zadrževali v sebi, naj zdaj dobi obliko. Od četrtka dalje vam bo nekdo dajal dober občutek, da mu lahko zaupate in računate nanj.



RIBI
Prva polovica tedna bo namenjena prijateljskim odnosom, ki so za vas zelo pomembni. Prišli boste do zaključka, da lahko zaupate le določenim osebam. Na poslovnem področju ste na dobri poti k zastavljenim ciljem, ki jih boste tokrat dosegli z veliko mero motivacije in pozitivne energije. Ljudje vas bodo občudovali in vam dajali pozitivne komplimente, ki bodo tokrat resnični.

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če nosečnica popije alkohol?
Zdravje
Kaj se zgodi, če nosečnica popije alkohol?
naslednji članek
Prodoren glas, karizmatičen nastop in neverjetna energija: ŽELJKO BEBEK prihaja v Ljubljano!
Svet slavnih
Prodoren glas, karizmatičen nastop in neverjetna energija: ŽELJKO BEBEK prihaja v Ljubljano!