Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Današnji dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega

15. 9. 2018; 08.00
Avtor: W.Y.
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde in bodite pripravljeni!

OVEN - Današnji dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega, kar bo godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka tudi dočaka.

BIK - Danes vas bo zajela naglica in imeli boste občutek, da ne morete vsega postoriti. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije, raje si poenostavite vsakdanja opravila.

DVOJČKA - Zlahka boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Zanimiveje je to, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo.

RAK - Še posebno jutro in dopoldan bosta za vas bolj čutna kot sicer. Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe.

LEV - Družina bo zaplenila vso pozornost in ne bo vam žal. Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki jo boste delili.

DEVICA - Danes boste sprostili določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa. To vam bo vzelo precej energije, zato boste čez dan utrujeni. Mislite predvsem nase!

TEHTNICA - Naj se vam ne mudi s spremembami na družabnem področju. Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte. V čustvih se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali.

ŠKORPIJON - Danes se boste kar malce preveč ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj v čase, ki so že minili in se ne morejo več povrniti. Če lahko, kakšno stvar popravite.

STRELEC - Obstaja veliko razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez pomislekov.

KOZOROG - V današnjem dnevu si boste želeli, čim več družbe in naj ne ostale le pri željah. Če ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja.

VODNAR - Danes boste nemirni in nezadovoljni s svojim krogom poznanstev. Ne bo pravih priložnosti, da bi ga razširili. Torej bodite potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih.

RIBI - Kar bo v vas, boste oddajali tudi na zunaj in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči.

prejšnji članek
Ste opazili? Špela Grošelj jé za dva
Svet slavnih
Ste opazili? Špela Grošelj jé za dva
naslednji članek
BAR zaprt, Tamara diskvalificirana!?
Svet slavnih
BAR zaprt, Tamara diskvalificirana!?