Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: jasno vam bo pokazal svoje nezadovoljstvo

16. 9. 2018; 08.00
Avtor: W.Y.
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde in bodite pripravljeni!

OVEN - Dobili boste ponovno vero v ljubezen, po srečanju, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za nekaj zanimivih opravkov.

BIK - Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil partner, ne boste mogli pobegniti. Namesto da krožite med prijatelji in tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate pogovoriti.

DVOJČKA - Če partner ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da si želite bližine, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala, bo morda čas za bližino.

RAK - Jutro bo nenavadno, saj vam bo nekdo razširil vaše obzorje. Kmalu boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo samozavestne.

LEV - Nekdo je računal na vas in vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. V današnjem dnevu boste pogrešali komunikacijo, ki bo te dni resnično na nezavidljivi ravni.

DEVICA - V današnjem dnevu boste zelo širokosrčni, naučili pa ste se že kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči.

TEHTNICA - Ljudje, ki jih boste v današnjem dnevu srečevali, boste imeli iskreno radi. Ne glede na to, ali bodo neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost fantastično.

ŠKORPIJON - Začnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Danes boste do ljubljene osebe zelo pozorni in nežni.

STRELEC - Nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo poln presenečenj, ki vas bodo prebudila.

KOZOROG - Morda niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih z družino in se to tudi pozna pri vašem delu, vendar pa je bilo treba narediti za vašo pot veliko korakov.

VODNAR - Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost vroče avanture. Vezane bo mikal samski stan, ki se vam bo zdel poln brezskrbnega veselja in zabave.

RIBI - Res imamo ljudje različne prioritete, vendar je dobro opazovati in zaznati znamenja, ki se nam kažejo na poti. Imeli boste dobro psihično moč, uporabite jo!.

prejšnji članek
Alya nenavadno žari, kaj se dogaja?!
Svet slavnih
Alya nenavadno žari, kaj se dogaja?!
naslednji članek
V Baru padali udarci - kdo je koga udaril?
Svet slavnih
V Baru padali udarci - kdo je koga udaril?