Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zapletli se boste v spor s prijateljem

17. 9. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde in bodite pripravljeni!

OVEN - Že jutro bo zelo razgibano. Danes boste razmišljali tudi o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar pa bodite bolj previdni pri načrtovanju novih poti.

BIK - Začutili boste izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že zjutraj boste s tem obremenjevali tudi druge okoli sebe. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste užaljeni.

DVOJČKA - Zapletli se boste v spor s prijateljem, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite odnos enkrat za vselej.

RAK - Danes bodo vaša ljubezenska čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko zvezo ni dobro.

LEV - Če dejanja govorijo zase, se ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo strmo pot k dolgo želenim spremembam.

DEVICA - V današnjem dnevu bo opazen vaš premik proti sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo sposobnost prilagajanja.

TEHTNICA - V današnjem dnevu stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugače. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov.

ŠKORPIJON - Uspehi ne morejo izostati, imeli boste dober občutek, da ste trden član skupnosti, na katerega se vsakdo lahko zanese. Bolj kot na prihodnost se boste zanesli na sedanji trenutek.

STRELEC - Povsod boste videli ljudi, ki vam hočejo škoditi, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za druženje.

KOZOROG - Ponudite svojo roko in podprite prijatelja, ki potrebuje pomoč. Polni ste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, želite le najboljše. Izogibajte se stresnim situacijam.

VODNAR - S svojimi običajnimi zvijačami ne boste, kaj dosti dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen.

RIBI - Ve se, koliko vam pomeni služba, a včasih partner tega ni pripravljen razumeti. Vedno znova se lahko zapletate v prepir, ki ne vodi nikamor. Tako bo tudi danes.

prejšnji članek
Kmetija: Aneta srečno zaljubljena
Resničnostni šovi
Kmetija: Aneta srečno zaljubljena
naslednji članek
Tomi Meglič o tem, če je kdaj povsem zadovoljen
Svet slavnih
Tomi Meglič o tem, če je kdaj povsem zadovoljen
#obraziavenija
obraziavenija