Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: dan brez energije

19. 9. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde in bodite pripravljeni!

OVEN - Trma, ki jo tako radi uporabljate, v ljubezni ne daje enakih rezultatov kot v službi. Čeprav si silno želite sloge, jo jemljete preveč samoumevno. Nemirni časi vas čakajo, a bogatejši boste za lepo izkušnjo.

BIK - Vsakega boja, bodisi na poslovnem bodisi na ljubezenskem področju, se lotevate z veliko zagnanostjo. Sami sebe spodbujate k vztrajanju na lastni poti.

DVOJČKA - Glede ljubezenskih zadev ne potrebujete nasvetov, morda le nekaj več poguma. Odločite se za srečanje in pogovor, potem vam bo marsikaj jasneje. Le pazite, da ne bi prehitro razkrili svoje skrivnosti.

RAK - Zjutraj se boste zbudili brez energije, morda celo z neko bolečino. Potrebujete umirjen začetek dneva, da se bo vaše počutje lahko postopoma izboljšalo.

LEV - Umetnost vam bo pomagala na razpotjih življenja. Jasno bo, da vas bo sprostila glasba. Polni boste tudi navdiha in kreativnosti. Ljubezen bo prinesla določen mir in razreševanje starih zadev.

DEVICA - Vodila vas bo močna želja, da bi se povezali z nekom in vzpostavili harmonijo v svojem čustvenem življenju. Razumevajoči boste in pripravljeni na kompromise.

TEHTNICA - Nekdo v poslovnem svetu bo vztrajno terjal svojo pozornost in vas vznemirjal. Čas je, da raziščete, kaj hoče. Potihoma veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, a preverite dejstva, ne govoric.

ŠKORPIJON - V delovnem okolju se bo situacija zaostrila. Za vsak slučaj se raje potuhnite, ker boste v nasprotnem primeru vi morali prevzeti odgovornost. Sami pri sebi pa veste, kaj je najboljše za vas.

STRELEC - Zopet ste preveč sumničavi in iščete pomoč na napačni strani. Znašli se boste med dvema ognjema. Tako boste vpletli še tiste ljudi, ki vas morda ne razumejo, in to vas bo še bolj zmedlo.

KOZOROG - V delovnem okolju lahko uporabite svoje znanje kot najmočnejše orožje, ki vas lahko reši iz še tako nemogoče situacije. Nima smisla, da se izogibate srečanju s sodelavci.

VODNAR - Preobremenjen urnik je postal že del vašega vsakdana. Želite si več miru, toda na drugi strani ni takih sogovornikov, ki bi vam prisluhnili ali vas razbremenili.

RIBI- Pogovori bodo odprli vsa zaprta vrata. Poglobiti se boste morali v tista dela in opravila s katerimi ste odlašali že nekaj časa, sedaj pa bo potrebno pohiteti.

prejšnji članek
Takšen je danes sin slavne Tajči!
Svet slavnih
Takšen je danes sin slavne Tajči!
naslednji članek
Rok Ferengja zanetil dvorano za dober namen
Zdravje
Rok Ferengja zanetil dvorano za dober namen