Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: V ljubezni se zapleta zaradi obojestranske trme

20. 9. 2018; 06.15
Avtor: W.Y.
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Mogoče boste morali včasih malo popustiti ...

OVEN - V osnovi vas bodo privlačile lepe in skladne stvari. Odločno boste stopili v ospredje. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Priložnosti se bodo odvijale tudi v svetu poslovnosti.

BIK - Privlačijo vas daljave, neraziskana področja, zato boste tako v ljubezni kot v karieri igrivi in zapeljivi. Nekdo le čaka na vaš znak, zato izrazite svoja čustva.

DVOJČKA - Imate občutek, da vas vse, kar se vam dogaja, le še dodatno utruja. Tako na delu kot tudi v šoli in pri uradnih srečanjih se zato raje držite v ozadju in čakajte na ugodnejši trenutek.

RAK - Hitro boste kos zahtevnemu delu, predani mu boste, zato se boste pustili prepričati v nove izzive, ki vas nekoliko plašijo in vznemirjajo. Ne oklepajte se le stvarnosti in pustite tudi svoji domišljiji prosto pot.

LEV - Pomembno bo ugotoviti, kdo vašo pomoč potrebuje. V ljubezni se bodo zadeve odvijale po drugi poti, ki ni pričakovana. Večer vam prinaša nove priložnosti.

DEVICA - Čeprav bi se lahko veliko pritoževali, boste z neverjetno vztrajnostjo rinili proti svoji ciljem naprej. Opremljeni s pogumom se boste podali na delo, vendar sprva ne boste mogli računati na podporo drugih.

TEHTNICA - Na delovnem mestu bo zelo prijetno. Fizično energijo boste morali bolj usmeriti in tako pridobiti nove obveznosti, ki vam na začetku ne bodo najbolj pisane na kožo.

ŠKORPIJON - Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase in držali le tistega, kar vam je znano. V karieri lahko dosežete več, predstavite svoje delo in zamisli. Pomisleki so očitno odveč.

STRELEC - Na poslovnem področju boste na današnji dan zelo pridni. Imeli boste veliko moči in opravili boste vse naloge. Vezani poskušajte biti bolj sproščeni in ljubeči do svojega ljubezenskega partnerja.

KOZOROG - V ljubezni se zapleta le zaradi obojestranske trme, pa tudi ljubosumja, ki ne vodi nikamor. Nič ni določeno ali dokončano, zato se ne obremenjujte z vedno istimi dvomi, temveč obrnite nov list.

VODNAR - Nimate preveč zagona in optimizma, to se že nekako zrcali na vašem obrazu. Ne gre za velike težave, temveč le za utrujenost in zamorjenost ob enih in istih navadah ter sitnostih, tudi doma.

RIBI - Pred vami bo družaben dan. Mnogo bo pogovorov in izmenjave mnenj. Na delovnem mestu si boste morali vzeti čas zase in delo razporediti po svojih zmožnostih.

prejšnji članek
Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem perilu
Svet slavnih
Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem perilu
naslednji članek
Ločili parček: Za obstanek v Baru se borita Lara in Žiga
Svet slavnih
Ločili parček: Za obstanek v Baru se borita Lara in Žiga