testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: prihaja nekaj kočljivih situacij

1. 10. 2018; 01.00
Avtor: Horoskop.si
tehtnica

Tehtnica foto: Pixabay

V tednu pred vami se boste s Soncem in Merkurjem v tehtnici na področju dela in osebne rasti dobro počutili. Zaplete in težave boste reševali na diplomatski način in z lahkoto boste razumeli tudi najbolj kompleksne zadeve in situacije.

Ljubezenske zadeve bodo do četrtka, ko se Venera v znamenju škorpijona začne gibati retrogradno strastno usmerjene, nato pa prihaja nekaj kočljivih situacij, zato bo potrebno razmisliti o vsem skupaj in se poglobiti v obstoječa razmerja. Mars v vodnarju bo poskrbel, da se ne boste preveč zapirali vase in se zatekali v samoto. Družba bo tista, ki vam lahko ponudi nove smernice za morebitni napredek. Največ sreče pričakujte raki, levi in tehtnice, nekaj težavic pa se obeta strelcem, škorpijonom in ribam.

OVEN
Brez vašega vodenja tokrat ne bo šlo. Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti, da se rešijo same. Mars vas bo spravil v družbo in dogajanje. Zelo boste komunikativni in zabavni. Če ste pred kratkim končali ljubezensko razmerje, imejte v mislih, da vsak konec prinaša nov začetek.

BIK


Določene stvari bodo res delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni in z veliko zabave. V tem tednu imate tudi idealno priložnost, da nekomu predstavite nek svoj hobi, vaš talent bi vam tako lahko prinesel veliko pozitivnih točk. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste morali v dobro zavihati rokave in se prilagoditi.

DVOJČKA
Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko v tem tednu zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi se boste s partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh in napredku. Bodite brez skrbi, s potrpežljivostjo in razumevanjem, se da razrešiti vse zaplete v korist partnerstva.

RAK
Neverjetno zadovoljni boste, ko vam bo nekdo povedal, da navsezadnje tudi sam ne obvlada vsega. Na nekem področju boste vi strokovnjak, medtem ko bo nasprotna stran popolni novinec. Ne vzemite tega za slabo in ne dovolite jim, da se ob tem počutijo neumno. Samski si lahko obetate nov ljubezenski odnos, v katerem vas bo partner navdihoval z novimi zamislimi in vas učil nesebične ljubezni.

LEV


Sodelavci vas utegnejo na vsakem koraku presenetiti, a optimistično vas bo to napolnilo z neizmerno količino energije. Kot bi končno dobili potrditev, da delate prav. Dober dokaz za vaš ego. Določenim ljudem boste končno postavili meje, ter zadihali zrak svobode. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste uživali v družbi svojega partnerja. Veliko stvari bosta razčistila.

DEVICA
Čas je, da skočite s karierne lestve in prenehate tako trdo delati, da bi napredovali. Ambicija je močna in pozitivna sila, vendar je prevzela nadzor nad vašim življenjem. Pretresite malce stvari in spomnite se, da se je včasih potrebno tudi malo zabavati. Vedno boste našli razlog, da se izognete pomembnim opravilom in da se odklopite, ter uživate tako, kot znate samo vi.

TEHTNICA
Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. To vas lahko drago stane, še posebej če se nahajate v resni vezi. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav. Majhen problem je lahko edino malce ljubosumen partner, ki vas ne bo ravno podpiral.

ŠKORPIJON


Finančno boste morali počakati na primeren trenutek. V službi boste imeli veliko obveznosti, ki vam bodo sredi tedna prinesle napredek in stabilnost. Zdavje bo stabilno kot že dolgo ne. Počasi vas bo grabila nakupovalna mrzlica, ampak je bolj pametno, da se ji še za nekaj časa poskusite upreti. Počutili se boste lažje, predvsem pa bolj svobodno.

STRELEC
Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje nekaj naredite, da vam bo boljše. Mogoče je potrebna samo ena malenkost, da najdete svojo srečo. Na partnerja nikar ne računajte preveč, saj se boste morali tokrat znajti čisto sami. Dobili boste veliko izkušenj. Povedali boste tisto, kar mislite in kaj čutite. Pri tem se niti ne boste kaj preveč ozirali na sogovornika.

KOZOROG
Sodelavci vam bodo stali ob strani. Prve dni v tem tednu dajte svoje možgane malce na pašo. Čas bo odličen, da se s prijatelji odpravite na krajši potep. Vaše druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo vaše poslovne kariere. V enem trenutku boste pripravljeni na zabavo, v drugem boste pa želeli biti sami.

VODNAR


Nekdo vam bo nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite, saj se boste sami zelo težko znašli. V drugi polovici tedna se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva. Vzeli si boste proste dni in uživali ob zabavnih prijateljih, vendar pa nikar ne pozabite, da vas doma čaka ljubljena oseba.

RIBI
Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, vam bodo planeti v tem tednu zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Razčistili boste tudi s preteklostjo in z nekom, ki v vašem življenju pomeni veliko, ampak s pridihom žalosti.

prejšnji članek
Rak dojk posega v telesno in čustveno področje
Zdravje
Rak dojk posega v telesno in čustveno področje
naslednji članek
Hči Metke Albreht je njena dvojnica
Svet slavnih
Hči Metke Albreht je njena dvojnica