Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: dan bo zaznamovan z notranjimi spori

2. 10. 2018; 06.15
Avtor: W.Y.
rak horoskop

Med napornejša znamenja med nosečnostjo sodijo še device in ovni. foto: Profimedia

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

OVEN - Dobili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli preko vseh meja.

BIK - Na delovnem mestu boste prav uživali pri projektu in prijetnem sodelovanju, ki se vam obeta v današnjem dnevu in je plod vaše pridnosti v zadnjih časih. Dovolite si tudi sprostitev.

DVOJČKA - Če se boste odločali med dvema osebama, najverjetneje nobena od njiju ni primerna za vas. Morda potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate.

RAK - Vse, kar lahko storite danes je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala zahtevna komunikacija.

LEV - Vaše misli bodo kot reka, ki teče brezskrbno po razpotjih življenja. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj in se poglobili v svet številnih zanimivosti.

DEVICA - Nasveti, ki jih boste delili bodo modri in predvsem koristni. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte pogumno naprej. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali ovir.

TEHTNICA - Dan, ki je pred vami, bo zaznamovan z notranjimi spori in predvsem dvomi. Vse to neravnovesje pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali.

ŠKORPIJON - Naredili boste podrobno analizo in tako ugotovili, da ste na dobri poti. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo, kot delavne obveznosti.

STRELEC - Če se boste potrudili in kljub vsemu, kar se bo dogajalo ostali človeški, boste za to na koncu bogato nagrajeni. Torej splača se vam potruditi, kajti vaš načrt je fenomenalen!

KOZOROG - Pripravite se na nadvse pestro dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Na trenutke bo dogajanje tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj se pravzaprav dogaja.

VODNAR - Če boste preveč pokroviteljski, utegnete partnerja močno prizadeti. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, saj boste le tako lahko zgradili odnos, ki bo temeljil na trdnih temeljih.

RIBI - Na vse pretege se boste trudili, da bi ujeli nekaj spokojnosti, vendar vas ta trenutek še ne bo kmalu ujel. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi vi, ki ste zelo marljivi, lahko počivali.

prejšnji članek
Barovki Sari 'zarili nož v hrbet'
Svet slavnih
Barovki Sari 'zarili nož v hrbet'
naslednji članek
To ponoči dela Sašo Stare
Svet slavnih
To ponoči dela Sašo Stare