jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Horoskop: Danes previdnost ne bo odveč!
| W.Y.

Horoskop: Danes previdnost ne bo odveč!

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Novo jutro prinaša novo sporočilo zvezd. Kaj se obeta vašemu astrološkemu znamenju?

OVEN-Odpirale se vam bodo druge možnosti, a vi boste kljub temu razmišljali le o delu. Lahko bi se imeli lepo in uživali v brezdelju in ugodnostih, ki so vam bile ponujene, a to boste zavračali.

BIK-Nekaj vas bo prebudilo, nadaljuje se spodbudna zgodba. Pomirjeni boste, ker niste pričakovali takega hitrega, pozitivnega razpleta. Očitno še ni izrečena zadnja beseda.

DVOJČKA-Miru okoli vas ne bo in naj si boste še tako želeli pobegniti od množic, ne bo vam uspelo. Morali boste potrpeti in biti čim manj slabe volje, saj boste le tako hitro prišli skozi.

RAK-Zelo pomembno bo, da boste danes ubrali nove načine za doseganje ciljev, ki si jih tako močno želite. Tisto, kar vas bo držalo nazaj, bo povezano z vašimi težavami v povezavi s pohlepom in posesivnostjo.

LEV-Vaše plane boste zelo hitro spremenili v prakso. Še posebej pomembno bo popoldne, ko bodo na vaše uho pričele prihajati novice, dobre novice.

DEVICA-Delo boste opravili z igrivostjo in veseljem. Tudi glede denarja se ne boste obremenjevali. Proti popoldanskim uram boste bolj lagodni.

TEHTNICA-Pred vami je precej zapleten dan, poln preizkušenj in manjših nihanj. Najbolj težavno področje bo povezano z vašim osebnim pogledom na svet, vaša prepričanja in na zahteve do ljudi, ki živijo v vaši bližini.

ŠKORPIJON-Danes boste reševali težave, ki jih imajo drugi. Nase boste prevzeli stvari, ki vam jih ne bi bilo treba. Le glejte, da se potem ne boste preveč jokali in obžalovali.

STRELEC-Bolj kot se bo bližal konec tedna, bolje bo. Nekomu boste zaupali, da ga imate radi oziroma da si želite kaj več kot samo spogledovanje in prijateljski odnos.

KOZOROG-Kljub razmišljanju, da je vaše partnerstvo dobro, raje ponovno prevetrite dejstva. Nekaj je lahko zelo narobe. Previdnost tokrat ne bo odveč.

VODNAR-Ko boste sešteli vse razloge za in proti, boste dojeli, da ste na prvi poti. Le pri delu bo še nekaj manjših težav, vendar nič posebno zapletenega. Počasi boste izvedeli vse, kar ima ključni pomen.

RIBI-Želeli se boste vrniti v preteklost, saj boste pogrešali določene dogodke, ki so se takrat redno dogajali, a so se s časoma prenehali. Do danes se niti niste zavedali.