Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Vpliv Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo

19. 10. 2018; 06.15
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Tokrat počnete preveč stvari hkrati, kar je izredno naporno za vaše misli. V takšni igri ne boste dolgo zdržali, zato se čim prej usmerite v drugačne rešitve in napredek.

BIK- Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, toda morda na napačen način, zato bodite bolj previdni. Nekomu zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in svojim načelom.

DVOJČKA- Na področju prijateljskih vezi, bo dan za vas resnično dober. Lahko spoznate osebo, s katero bo vaše prijateljstvo šlo vse globlje, ta oseba vas bo navduševala.

RAK-Sedaj se odpirate na za vas pravi način. Nekaj boste naredili več kot odlično in natančno. Končno se boste sprostili in uživali v pravi družbi. Storite tudi več za svoj videz.

LEV- Občutili boste notranji mir saj bo ritem življenja ugoden. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja. Večja verjetnost je, da vas nekdo preseneti s prijetnim komplimentom.

DEVICA- Vpliv Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, nič več ne boste čutili živčnosti, ampak le zadovoljstvo. Povečana bo vaša želja po potovanju.

TEHTNICA-Odločite se glede določene zadeve, razlogov za čakanje dejansko sploh ni. Tokrat je najbolje, da se povežete tudi s tistimi, ki razmišljajo nekoliko drugače.

ŠKORPIJON- Določenim opravkom se nikakor ne morete izogniti. Vsaj doma se poskusite dogovoriti drugače. Morda se obetajo novosti, ki pa vam ne bodo povsem ustrezale.

STRELEC-Premislite, preden boste sprejeli, da bi koga nadomeščali. Nečesa se boste lotili z navdušenjem, potem pa ugotovili, da je vsega skupaj preveč, da bi lahko kvalitetno opravili.

KOZOROG- Izkoristite čas za materializacijo idej in seveda tudi za kakšen romantičen zmenek, ki se bo odvijal na najbolj romantičen način, s kopico nežnosti.

VODNAR- Doma se lahko sprostite in tudi delo vas bo nekoliko manj obremenjevalo. Lahko navežete stike z izredno zanimivim znancem, ki vam počasi odpira nova obzorja.

RIBI- Ne zapletajte se v čudne situacije in v ljubezenske trikotnike in pazite, kaj boste govorili. Včasih ste prepričani, da vse lahko rešite le na podlagi svojega občutka, tokrat bo drugače.

prejšnji članek
Joela v šovu namenoma niso prikazali v pravi luči
Resničnostni šovi
Joela v šovu namenoma niso prikazali v pravi luči
naslednji članek
Nov obraz na Planet TV
Svet slavnih
Nov obraz na Planet TV