Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Bodite pozorni na novosti!

21. 10. 2018; 07.00
Avtor: W.Y.
horoskop znaki

foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Potrebujete manj časa za nekaj, kar je bilo včasih za vas težavno. Lahko ste lahko mirnejši, saj ni več takega pritiska, ki ste ga čutili v prejšnjih dneh. Znova premislite o srečanju.

BIK- Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz gužve. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo nekaj obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti. Potrebno bo premagati trmo.

DVOJČKA- Vezani boste iznajdljivejši proti večeru, toda do takrat pazite, kako se boste dogovarjali. Nekaj sicer pričakovanih trenj bo v odnosih. Samskim se počasi obetajo spremembe.

RAK-V ljubezni se nikakor ne morete odločiti, morda zato, ker idealne rešitve preprosto ni na vidiku. Previdno glede pogovorov, kjer se preprosto nočete prilagoditi ali prisluhniti.

LEV- Najprej boste le zaslutili, kaj bi morali storiti ali izreči in prav kmalu, se bo izkazalo, da ste imeli prav. Naenkrat se odpira več vrat in še sami ne veste, kako vam uspe uskladiti vse želje.

DEVICA- Prisluhnite srcu, saj tokrat ni razlogov, da bi kakor koli taktizirali. Boste pa prejemali veliko informacij o zdravju, dietah, gibanju in še marsičem. Bodite pozorni na novosti.

TEHTNICA-Spomnili se boste le slabih plati neke zadeve, ki se vam je zgodila. Tako ne morete osebno napredovati, zato ne bodite tako pristranski. Zmoti vas lahko tudi vsaka ovira.

ŠKORPIJON- Vaše srce se bo končno odločilo, čeprav še ni vse v vaših rokah. Partner ali prijatelj se bo potrudil, kar vam bo izredno pomembno, posebno če se dogovarjate o potovanju.

STRELEC-Poskusili vas bodo navdušiti nad nečim, kar vam ne diši preveč. Imate veliko razlogov, da se umaknete in rečete ne. Vsekakor previdno izbirajte besede pri pogovoru, ki bo izredno zahteven.

KOZOROG- Sprostili se boste šele, ko boste končno večkrat našli prave besede in se izpostavili na pravi način. Luna vas povezuje s tistimi, ki jih občudujete zaradi optimizma.

VODNAR- V ljubezni boste izredno dejavni in vodilni, čeprav se občasno morate prepustiti tudi osebi, ki dobro ve, kaj bi v resnici morala storiti. Končni izid bo za vas pozitiven.

RIBI- Ne zavračajte novih možnosti za ljubezenske stike. Po navadi ste veliko odločnejši, ko pa gre za ljubezen, pa se vedno ustrašite. Spremljajo vas srečne okoliščine.

prejšnji članek
Olala, ta lepotica je Severinina nečakinja!
Svet slavnih
Olala, ta lepotica je Severinina nečakinja!
naslednji članek
6pack Čukurja razveselila deklica
6pack Čukurja razveselila deklica