cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

sean osterc lpd Njena.si

Imitator Sean se je prijavil v šov Slovenija ima ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Dnevni horoskop: Koga čaka skriven namig?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Koga čaka skriven namig?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN - Danes vam bodo veliko pomenili odnosi. Določena oseba se vam bo pokazala v drugačni luči, zato se ne navdušite takoj nad njo, čeprav boste zelo ODPRTI.

BIK - Čim prej postorite vse, kar je povezano s poslovnim področjem. Ne čakajte predolgo, ker bo kasneje še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate bolj potruditi.

DVOJČKA - Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo danes morda zelo naporno in neizvedljivo.

RAK - Preveč ste nemirni. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala potrpežljivost.

LEV - Pred vami je dan obarvan z romantiko. Če ste sveže zaljubljeni, boste čas doživljali zelo intenzivno, samski pa boste spoznali, da zadnje čase le sanjarite in hrepenite.

DEVICA - Tokrat boste dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli novo zgodbo.

TEHTNICA - Na odnos, ki vas bremeni poglejte z več vidikov. Priporočljivo je, da se pripravite na več izhodov. Bodite pozornejši v komunikaciji in ne dovolite, da vas prekinjajo.

ŠKORPIJON - Spopadli se boste z nečim v povezavi z večjim nakupom ali pomembnejšim sestankom. Vse skupaj se bo reševalo hitreje, kot ste si zamislili.

STRELEC - Veliko se bo dogajalo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vaše aktivnosti. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste nasmejani.

KOZOROG - Poskusite se izogniti pogovoru, kjer bi lahko slišali tudi nekaj, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Postavlja se vprašanje ljubosumja in vmešavanja tretje osebe.

VODNAR - V današnjem dnevu boste bolj sočutni in imeli boste željo pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni kot vi. Znova vam bo pričelo nihati razpoloženje, še posebej zvečer.

RIBI - Veliko previdnosti bo potrebne, ko bo prišlo do odločitev glede poslovnega področja. Bodite bolj varčni in niti pomislite ne, da bi brezglavo zapravljali ali igrali igre na srečo.