mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Popoln partner vsake ženske

22. 10. 2018; 11.17
Avtor: Oglasno sporočilo
čiščenje

Našla sem popolnega partnerja za vsako žensko, ki želi imet čist dom! foto: Dreamstime

Končno sem ga našla in ne morem brez njega ...

Cel dan delam, hitim po otroke v vrtec in šolo, jih odpeljem domov, skuham, odpeljem psa na sprehod, otroke peljem na trening, na hitro skočim še v trgovino, jih poberem s treninga in odpeljem domov. Pripravim večerjo in dam otroke spat, potem pa me čaka še gora perila in nepospravljeno ter umazano stanovanje.

Malenkosti, kot so otroške igrače, moževe nogavice in moje pisarniške stvari, že lahko pospravim – kdaj pa naj pomijem in posesam stanovanje? Zvečer ko otroci spijo zagotovo ne!

Po napornem delovniku mi ostane le še malo časa za pospravljanje in čiščenje stanovanja. foto: Promocijsko gradivo

Zakaj imajo vsi čisto stanovanje, samo jaz ne?

Zadnjič sem obiskala prijateljico, ki ima dva otroka, prav tako kot jaz. Takoj ko sem vstopila v stanovanje sem opazila, da je brezhibno pospravljeno in pomito, njena tla so se kar svetila. V meni se je prebudil občutek zavisti – zakaj ima ona lahko tako lepo pospravljeno stanovanje, jaz pa ne?! Kako ji uspe, kdaj sploh ima čas?!

Po dolgotrajnem premlevanju sem zbrala pogum in ji potarnala, da je moje stanovanje popolnoma v razsulu. V smehu me je vprašala, v katerem stoletju živim. Verjetno je videla moj zgrožen pogled, zato je vstala in odprla vrata sosednje sobe. Ven se je pripeljala okrogla črna stvar in začela krožit po stanovanju …

iRobot Roomba e5 - najsodobnejši robotski sesalnik po dostopni ceni! foto: Promocijsko gradivo

Kaj je to?

V smehu mi pove, da gre za robotski sesalnik iRobot. Prva stvar na katero sem pomislila je bila – a niso te stvari zelo drage? Povedala mi je, da SPLOH NE, saj so na voljo že od 200 evrov naprej in da je zanj izvedela od sodelavke, ki praktično nikoli nima časa, da bi temeljito pospravila in pomila stanovanje.

Bila sem šokirana. iRobot Roomba e5 Robot Vacuum nima samo dostopne cene ampak tudi mnogo lastnosti, za katere sploh nisem vedela, da jih lahko robotski sesalnik ima!

1. Deluje popolnoma samostojno

iRobot robotske sesalnike lahko upravljamo od kjerkoli, saj so povezljivi z najsodobnejšimi aplikacijami, obenem pa imajo komplet inteligentnih senzorjev, ki jim omogočajo, da vsako sekundo sprejmejo več kot 60 odločitev. To pomeni, da se sami inteligentno gibajo po prostoru in v 90-ih minutah brezhibno očistijo vsak kotiček doma – tudi okrog pohištva in pod njim!

iRobot Roomba e5 ima številne zavidljive lastnosti, ki ji omogočajo, da brezhibno očisti dom! foto: Promocijsko gradivo

Ker se mi je to zdelo čisto nemogoče, sem preverila zakaj – ker imajo senzorje Dirt Detect, ki sesalnik opozorijo, da več pozornosti nameni tistim delom prostora, kjer se pogosteje gibamo in kjer je umazanije več. Ko sem že mislila, da je to vse, mi prijateljica pojasni, da se sesalnik po čiščenju sam vrne v bazo in napolni, tako da je vselej pripravljen na novo čiščenje, obenem pa mu senzorji Cliff Detect preprečujejo, da bi padel ali zdrsnil po stopnicah.

2. Povezljiv je s spletom

Sesalnik Roomba e5 je povezljiv s spletom in združljiv s številnimi inovativnimi tehnologijami. To pomeni, da s posebno aplikacijo iRobot HOME lahko vnaprej nastavimo urnik čiščenja ali robotski sesalnik vključimo od koder koli. Moja prijateljica ga vključi na poti domov in tako poskrbi, da vedno vstopi v čist dom. Združljiv je tudi s pametnima osebnima pomočnikoma Amazon Alexa in Google Assistent, kar pomeni, da se bo ugasnil, ko boste prevzeli klic, ali začel sesati, ko boste zapustili dom.

iRobot Roombo e5 lahko upravljamo od kjerkoli! foto: Promocijsko gradivo

Na tej točki sem si rekla – dobro, pa saj se sliši kot res super zadeva, ampak a res počisti tako učinkovito, da bi ga res želela imet? Hitro me je postavila na realna tla.

3. Očisti čisto vse

Nov model robotskega sesalnika iRobot Roomba e5 je namreč opremljen s tehnologijo Power-Lifting sesanja in visokoučinkovitim filtrom, ki brez težav opravi z umazanijo in živalskimi dlakami, tudi z očem nevidnimi. Zajame kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, praha ter mačjih in pasjih alergenov iz vsakega skritega kotička! In ne samo to - Premium tristopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, s čimer odstrani tudi zažrto umazanijo. Stranska krtača je posebej zasnovana tako, da temeljito sčisti umazanijo v kotih in robovih ter jo potisne v košek. Ta pa nam nato omogoča, da brez težav speremo umazanijo morebitne ostanke prašnih delcev v košku.

Pralni košek iRobot Roombe e5 omogoča, da brez težav speremo umazanijo! foto: Promocijsko gradivo

Moram sploh še kaj dodat?

To je popoln partner vsake ženske in že jutri grem po svojega! Popolnoma me je navdušil in komaj čakam, da vstopim v čist in urejen dom brez da bi se nekaj ur mučila s čiščenjem!

Če bi radi izvedeli več o robotskih sesalnikih tudi vi, obiščite www.irobot.si!

Vedno sem se spraševala, kako drugim uspe, da imajo tako čista stanovanja ...

Vedno sem se spraševala, kako drugim uspe, da imajo tako čista stanovanja ... foto: Promocijsko gradivo

prejšnji članek
Pred kom se skriva Tanja Žagar?
Svet slavnih
Pred kom se skriva Tanja Žagar?
naslednji članek
Anja po odhodu iz Bara: Ostala sem takšna, kot sem
Svet slavnih
Anja po odhodu iz Bara: Ostala sem takšna, kot sem