GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čas je za tisti pogovor ...

29. 10. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija (4)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Če želite, da se vam želja na čustvenem področju uresniči, mislite nanjo neprestano. Če jo boste zares občutili, je ravno to tisto, kar se bo zgodilo. Ne pretiravajte z nakupovanjem.

BIK

Ves čas nekaj govorite, a niti opazite ne, da vas nihče ne posluša. Potem se sprašujete zakaj nihče ne upošteva vašega mnenja, a zavedati se morate, da pri popolnoma vseh stvareh velja določena meja.

DVOJČKA

Samski, ki vas danes čaka neprijetno soočenje, se napolnite s samozavestjo in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Današnji dan vam prinaša številna presenečenja na čustvenem področju.

RAK

Danes si boste želeli samo eno in edino stvar in sicer to je, da bi drugi ostali tiho in vas ne bi motili. Želeli bi si kančka miru in tišine, ki vas ne bi obremenjevala, temveč krepila.

LEV

Pogrešali boste izzive, a boste morali nanje še malo počakati. Najprej se boste morali soočiti s situacijami, ki bi jih danes najraje preskočili, oziroma se jim spretno izognili.

DEVICA

Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, tega ne pozabite. Tudi če se danes stvari ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu bolje. Na ljubezenskem področju ne pričakujte sprememb.

TEHTNICA

Ne bo vas zanimalo kako se počutijo drugi in kaj nameravajo. Če tudi jim boste uničili kak načrt, vas to ne bo niti najmanj ganilo. Vseeno pa glejte na to, da ne boste pretiravali in morda koga celo užalili.

ŠKORPIJON

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da bi ga spremenili po svoji meri in okusu. To že veste, da je nemogoče. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.

STRELEC

Čas bo pokazal svoje, ostane vam to, da storite vse po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas posebno mika. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste upali.

KOZOROG

Denar vam je zelo pomemben, a danes je lahko bistven dejavnik tudi za nekoga drugega. Na vsak način boste razmišljali o večjem nakupu, čeprav so pred vami številne obveznosti.

VODNAR

Nekdo vas želi obrniti proti vašim prijateljem ali družinskim članom. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. Dan boste izkoristili za nekaj več počitka.

RIBI

Na čustvenem področju ste vedno zahtevnejši. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar ste pri takih rečeh po navadi uspešni.

prejšnji članek
Šok: Konec za 2Cellos?
Svet slavnih
Šok: Konec za 2Cellos?
naslednji članek
Sinead O'Connor se je spreobrnila v islam
Svet slavnih
Sinead O'Connor se je spreobrnila v islam